BASTAĆ: Izmene Zakona o Komunalnoj policiji služe za uhlebljenje botova!

0
75
FOTO: Starogradski.com

Predsednik beogradske opštine Stari grad Marko Bastać ocenio je danas, povodom najavljenih izmena Zakona o Komunalnoj policiji, kako je cilj tih promena da se uhlebi i institunacionalizuje “stranačka armija botova i batinaša”.

Bastać je, prema pisanoj izjavi iz njegovog kabineta, ukazao da je “Komunalna policija poznata po tome da se ne meša u posao koji joj je poveren”, i da ne rešava komunalne probleme, odlaganja smeća i probleme buke, “već se bavi maltretiranjem građana u gradskom prevozu i lovom na prodavce lubenica”.

GRAD KONAČNO ODVOJIO PARE I ZA OBNOVU „POBEDNIKA”

Komunalna policija će se, kako je ocenio Bastać, prema najavama zamenika gradonačelnika – učetvorostručiti, a “promenom imena komunalnih policajaca u komunalne milicajce, samo će se drugačije nazivati represivni odred koji radi samo u interesu Srpske napredne stranke, a sve troškove plata, vozila i ostalih sredstava će snositi građani Beograda”.

Bastać je istakao kako Beograđani “već godinama na razne načine izražavaju nezadovoljstvo radom ovog otuđenog i privatizovanog aparata sile, pod kontrolom Srpske napredne stranke”.

BASTAĆ: Gradski oci nastavljaju sa maltretiranjem građana Starog grada

“Ovo je nastavak pljačke u režiji kriminalizovanih čelnika grada Beograda, koji misle da će izbeći političku, ali i pravnu odgovornost za sve što rade”, poručio je u pisanoj izjavi Bastać i pozvao sugrađane da se pridruže subotnjem protestu ju Beogradu.

OSTAVI ODGOVOR