POPRAVLJA SE KALDRMA U CARA UROŠA: Građani zatečeni, nema građevinske table (FOTO)

0
278
FOTO: Starogradski.com

Započela je zamena kaldrme u Ulici cara Uroša, na relativno malom delu od Jovanove do Strahinjića bana. Skidaju se kocke i slažu na trotoar, pa bi u u narednih 20-tak dana trebalo da se postavi nova asfaltna podloga i “preslože” stare kamene kocke.

Građani ovog dela Dorćola poprilično su se iznenadili ovom “iznenadnom akcijom” putara, s obzirom na to da, kako kažu, nisu dobili nikakvo obaveštenje o započinjanju radova, a nigde nema ni postavljene table o radovima, u šta smo se uverili na licu mesta.

FOTO: Starogradski.com
FOTO: Starogradski.com

Zato je na društvenim mrežema izbila prava polemika na ovu temu, gde se između ostalog tvrdi, da radnici nemaju nalog za ove radove, da se potpuno ispravna ulica raskopava “na divlje”, kao i da se pojavio kamion na kome nije bilo registarskih tablica, itd…

 

Međutim iako neki stanari tvrde da je kaldrma u odlicnom stanju, vidljivo je na gornjim delovima ulice da postoje neravnine i oštećenja kolovoza.

Kako nezvanično saznajemo, direktor puteva Beograd izjavio je da je u toku “redovno menjanje kocki, a da se projekat za rekonstrukciju cele ulice se tek radi”.

I dok se jedni bune i negoduju, drugi ističu da radnike treba pustiti da odrade svoj posao.

FOTO: Starogradski.com
FOTO: Starogradski.com

U celoj ovoj priči koja će trajati dok se ne zameni cela kaldrma od Uzun Mirkove do Dušanove, istina je verovatno “negede između”, ali je činjenica da se nigde još uvek nije pojavila građevinska tabla, sa podacima investitora, kao i da bi radnici ipak malo ljubaznije mogli da se ophode prema stanovnicima ovog dela Dorćola.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR