BEOGRADSKI DŽEZ FESTIVAL: Dom omladine domaćin izvođačima iz celog sveta

0
37
FOTO: Promo

U Domu omladine Beograda, od 26. do 30. oktobra, održaće se 33. po redu Beogradski džez festival pod nazivom “DŽEZ VIZIJE/JAZZ VISIONS”

U nekoliko jesenjih oktobarskih dana, posebnu zabavu ćete pronaći u zvukovima džez muzike. Izvođači iz Srbije, ali i iz celog sveta, predstaviće beogradskoj publici poseban muzički program. Za vas izdvajamo iz programa performanse koje ne smete propustiti.

PROBIJEN ROK ZA RADOVE NA PLATOU MILANA MLADENOVIĆA: Biće završeni do Beogradskog džez festivala, koji počinje 26. oktobra (FOTO)

U uvodnom delu programa, u utorak 24. oktobra od 20h u Velikoj sali Doma omladine uživajte u nastupu gostiju iz Španije Javier Colina i Josemija Carmona.

Glavni deo festivalskog programa počinje u četvrtka 26. oktobra, od 19.30h nastupom džez sastava iz Srbije, Eyot. Organizatori u nastavku festivala najavljuju mnogobrojne nastupe džez grupa: Jan Lundgren – A Tribute To Jan Johansson iz Švedske, Jakob Bro Trio iz Danske, zatim  Marius Neset Quartet iz Norveške, Nitai Hershkovits iz Izraela ali i mnogih drugih u kojima će beogradska publika moći da uživa sve do ponedeljka, 30. oktobra.

POČEO “FRANCUSKI ZA DŽ”: 80 osnovaca besplatno uči strani jezik (FOTO)

Pojedinačne ulaznice, kao i kompleti ulaznica za ceo glavni program i dvodnevni program u Sava Centru su u prodaji na blagajnama Doma omladine i Sava centra, kao i preko EVENTIM mreže, online.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR