BOGAT PROGRAM U MUZEJU U SRCU GRADA: Leto za staro i mlado u Jevremovoj 21

0
124
FOTO: Starogradski.com

Tradicionalna manifestacija Muzej u srcu grada u organizaciji Muzeja Vuka i Dositeja, upotpuniće i ovo gradsko leto. Sadržajnim programom stvoren je jedinstveni ugođaj za decu i mlade koji će tokom školskog raspusta na ovom mestu moći da pronađu nezaboravnu zabavu.

Pored niza aktivnosti prilagođenih za najmlađe, u Muzeju u srca grada i odrasali će podjednjko uživati.

NOVA RUBRIKA PORTALA STAROGRADSKI.COM! AZBUKA STAROG GRADA – A kao Andrićev venac (FOTO)

Prenosimo vam program za jul:

Svakog petka, 14, 21. i 28. jula, od 12h, održavaće se Muzej za bake, deke i unuke u okviru kojeg će mališani moći da učestvuju u raznovrsnim kreativnim i edukativnim radionicama, dok će njihova pratnja imati priliku da obiće muzej sa stručnim vođenjem.

U subotu 15. jula, od 12h na programu je radionica Govorite li srpski? Danas deca brzo uspevaju da savladaju strane jezike, ali posebnu pažnju treba usmeriti na njihovo znanje maternjeg jezika. Radionica o jezičkim zamkama i zabludama namenjena je osnovcima od 8 do 12 godina.

NOVI IZGLED KOSANČIĆEVOG VENCA: Sređeno 120 fasada, a iz grada najavljuju još 200 (FOTO)

Naredne nedelje, 23. jula očekuje nas Aktivni muzej – Tai Či Čuan, u trajanju od 9 do 10.30 časova u dvorištu Muzeja Vuka i Dositeja. Vežbe su namenjene odraslima.

Letnja serenada – Trio Youkali biće održana u subotu 29. jula 19 do 21h. Trio čine Katarina Radovanović, sopran, Stevan Karanac, tenor i Dijana Đorić za klavirom. Na repertoaru će se naći popularne i klasične arije u aranžmanu Youkali trija.

SVEŽE OFARBANO: Volonteri Starog grada farbali klupe ispred Sportskog centra na Dorćolu (FOTO)

Stručno vođenje kroz stalnu postavku Muzeja Vuka i Dositeja organizovano je za 15, 18, 22, 25. i 29. jul sa početkom od 12h.

FOTO: Starogradski.com
FOTO: Starogradski.com

Radno vreme Muzeja Vuka i Dositeja:

Utorak, sreda i petak – od 10 do 17 časova

Četvrtak, subota – od 10 do 20 časova

Nedelja – od 10 do 14 časova

Cena ulaznica je 200 dinara, za decu 100, dok je nedeljom ulaz besplatan.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR