ČETVRTI “ČUMIĆ BOOK FEST”

0
158

Čumićevo sokače opet oživljava, i sve je aktuelnije! Proleće nam donosi mnogo kulturnih događaja, i ovo leto bi moglo da nam bude označeno zabavom i kulturom.

Festival knjiga, muzike i originalne gift produkcije u “Čumićevom” održaće se od 16. do 20. maja, pod sloganom “Čitaj, budi čovek, dođi u Čumić na ČBF!”. Ovaj izložbeno-prodajni prostor ponudiće nekolicinu fantastičnih knjiga od značajnih domaćih izdavača, gde će u pet organizovanih dana knjige moći da se nabave sa konkretnim popustom od 20 odsto.

Originalnu gift produkciju predstavlja zanimljivo okupljanje kreatora unikatnih majica, pod nazivom “Tvoj(a) T-shirt”, za autentični prolećni i letnji autfit. Takođe, u pet kulturnih dana, kao odličan uvod za Noć muzeja, biće organizovane i tribine iz oblasti književnosti i umetnosti. ČBF nije izostavio ni jednu vrstu umetničkog izražavanja, a muzički će ponuditi “svirke na krovu” na kojima će se uživati pod otvorenim nebom.

Ako volite da punite svoje police knjigama, značiće vam promotivna tema “crvene zone ČBF-a” gde će posetioci  moći da izaberu 5 knjiga po ceni od samo 995 dinara. Događaj će se održavati od 10h ujutru do 20h uveče.

OSTAVI ODGOVOR