KAO NA KONCERTU: Boemska rapsodija u Kombank Dvorani uz DolbyAtmos ozvučenje

0
51
FOTO: Promo
Dugoočekivani film “Boemska rapsodija” posvećen čuvenoj grupi  “Queen” i njenom frontmenu Frediju Merkjuriju naći će se na bioskopskom platnu Kombank Dvorane od 01. novembra.
Ljubitelji jednog od najpopularnijih svetskih bendova, koji je obeležio jednu epohu, imaće jedinstvenu priliku da film pogledaju u atmosferi pravog koncerta zahvaljujući Dolby Atmos ozvučenju koje će svoju “premijeru” u dvorani doživeti kada i film.
Ovaj revolucionarni sistem zvuka koji je jedinstven na našem tržištu nalazi se u Sali 6koja je druga po veličini. Omogućiće da gledaoci iskuse novu dimenziju zvuka koji se rasprostire čitavom salom.Naime, zvuk se kreće po celoj sali i tako omogućava gledaocima da  muzičke, a posebno scene sa specijalnim efektima dožive kao da su “deo priče”.

O FILMU

Boemska rapsodija prati životnu priču i muzičku karijeru Merkjurija koji je prkošenjem i razbijanjem stereotipa postao jedan od najobožavanijih zabavljača na planeti.

Kroz presek kultnih pesama i revolucionarnog zvuka, film takođe prati i meteorski brz razvoj i uspon benda, uključujući i eksploziju tog istog meteora u vreme kada se Fredijev životni stil oteo kontroli, ali i trijumfalni povratak koncertom na Live Aid-u.Tada je Merkjuri, gledajući u oči svoju smrtnu bolest, poveo bend u jedan od najznačajnijih i najfascinantnijih nastupa u istoriji rok muzike.

BESPLATNE RADIONICE FILMA I NOVIH TEHNOLOGIJA ZA DECU

Uz stalno jačanje nasleđa benda, koji je uvek bio više kao porodica, grupa Queen u svakom trenutku, pa i danas neiscrpno nadahnjuje brojne sanjare, autsajdere i ljubitelje muzike.

OSTAVI ODGOVOR