KONCERT MLADIH TALENATA U OPŠTINI: Muzički susret generacija najavljen za subotu

0
89
Jedan od prethodnih koncerta u okviru programa "Muzički susret generacija"; FOTO: Starogradski.com

Koncertom „Master art solisti” mladih muzičkih talenata, polaznika Master Art Akademije koji će se održati u subotu 22. aprila od 19 časova, u velikoj opštinskoj sali, nastavlja se program „Muzički susret generacija“, u kom polaznici muzičkih škola jednom mesečno nastupaju pred Starograđanima.

NEOBIČNA LJUBAV S KALEMEGDANA: Priča o Jovanki i Belom

Priliku da svoje muzičko znanje, talenat i virtuoznost predstave starogradskoj publici dobili su mladi muzičari  Master Art Akademije, koji su do sada održali preko 110 koncerata širom Srbije. Svoj muzički talenat i obrazovanje predstavili su i na mnogobrojnim domaćim i međunarodnim takmičenjima.

Srpska tradicija, oldtajmeri, rokenrol, džez, dečiji maskenbal! To vam je JEVREMOVA – ULICA SUSRETA (FOTO, VIDEO)

Master Art Akademija je, od svog osnivanja 2014. godine, organizovala desetak master klasova profesora iz inostranstva, koji su se po svojim rezultatima i renomeu svrstali u svetsku elitu muzičke pedagogije, poput profesora violine Timura Meljnika i profesora violončela Georga Bajiča iz Beča, profesora violine Tatjane Balašove iz Moskve, Igora Tkačuka  iz Brisela i drugih.

Opštna Stari grad pozvala je sve Starograđane i ljubitelje klasike da prisustvuju ovom koncertu.

SKULPTURA NA FASADI – obeležje mnogih predratnih zgrada, ali i jedne moderne

Očekuje vas raznovrsni program iz bogatog repertoara klasične muzike, koji se realizuje u saradnji Master Art Akademije i Gradske opštine Stari grad. Ulaz je besplatan.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR