MRŽNJA OVDE VIŠE NE STANUJE! Ljubav među Balkancima počinje na Starom gradu! (VIDEO)

0
303
Udruženje Balkanac; FOTO: Starogradski.com

Vreme je za neko novo vreme! Tako smo mi bar shvatili poruku filma “Zar nije bolje ovako?”, koji je snimilo internacionalno udruženje “Balkanac, Балканац”, čiju premijeru možete pogledati u sredu 15. marta od 20.30 u Domu omladine.

Ono što je najvažnije – ulaz je besplatan, kako bi narod Beograda ali i šire mogao da vidi ideje momaka i devojaka koji žele da ponovo spoje balkansku braću.

“Poštovani sugrađani,

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da ćemo 15.3.2017. godine predstaviti dokumentarni film „Zar nije bolje ovako?“ #povezujemose u produkciji Regionalnog udruženja mladih „Balkanac“ u Velikoj sali Doma omladine Beograda sa početkom od 20:30h.

Prikazaćemo Vam film koji smo snimali mesec dana na prostoru Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske. U filmu ćete moći da vidite ljude koji iz svog ugla pričaju o današnjem stanju na Balkanu, da li mladi imaju perspektivu, kao i da li postoji izlaz iz trenutne situacije. Zabeležili smo najzanimljivije priče na našem kratkom putovanju i verujemo da će Vam se dopasti.

Posle projekcije, imaćete priliku da pitate predsednika Udruženja i ekipu „Balkanca“ sve što Vas zanima o snimanju filma i daljim planovima”, stoji na zvaničnoj Fejsbuk stranici ovog događaja.

Mi ovim putem želimo da vas pozovemo da u što većem broju dođete i uveličate ovaj događaj, ali i upoznate predsednika ovog udruženja Nemanju Cvetkovića i njegove kolege i prijatelje, kao i da razmenite ideje za povezivanje naroda na našem rajskom poluostrvu!

Drugo nemamo, ovo moramo da čuvamo!

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR