“NOVOGODIŠNJA ČAROLIJA” U KOMBANK DVORANI SE NASTAVLJA I OVOG VIKENDA!

0
31
FOTO: Promo

U susret novogodišnjim praznicima, Kombank Dvorana će za vikend zasijati u prazničnoj atmosferi i raspoloženju. Posetioce očekuje bogat program, a njemu će se najviše radovati upravo najmlađi!

Nakon premijere u subotu 22. decembra, porodični spektakl  “Krcko Oraščić – ostvarenje sna” doživeće svoju reprizu u nedelju 23. decembra i to u tri termina 12, 14.30 i 17.00 časova.

Čuvena bajka nemačkog pisca E.T.A. Hofmana koja više od dva veka osvaja srca dece širom sveta, prvi put će se realizovati u modernoj verziji.

Uigrani tim okupljen oko svetski priznate primabalerine i balet majstora Ašhen Ataljanc, uz scenario i režiju pozorišnog reditelja Marka Manojlovića, raskošnu scenografiju i specijalne efekte napraviće do sada neviđenu predstavu za decu u srpskoj produkciji.

U ulozi Krcka naći će se mladi glumac Stevan Piale a devojčice Klare balerina i glumica Anisja Gavrilović.

Čuvenog koreografa Marijusa Petipa, koji će se u predstavi  pojaviti kroz lik Klarinog dede, igraće naš veliki glumac Zoran Cvijanović, dok će svojim glasom predstavu obojiti talentovana Lena Stamenković učesnica Dečje pesme Evrovizije 2015. godine.

Klasična priča o borbi dobra i zla koja fascinira najmlađe dobiće novo savremeno ruho, uz spoj igre, muzike, sporta i glume. Više od 100 dece stvoriće pravu čaroliju na sceni.

“BELA I SEBASTIJAN” ZA KRZNENE PRIJATELJE  U NEDELJU OD 13 DO 15H 

Poznati domaći glumci Andrija Kuzmanović, Slaven Došlo i Jelena Gavrilović, MMA borac Dušan Džakić i influenserka Nela Bunčić pomagaće mališanima u farbanju kućica za pse lutalice.

U sklopu manifestacije „Beogradska zima“, a povodom filmskog ostvarenja „Bela i Sebastijan 3: Najbolji prijatelji“, organizovano je farbanje kućica za pse lutalice. Događaj je namenjen najmlađima i trajaće  od 13 do 15h.

Cilj ove akcije je podizanje svesti mališana o značaju brige o životinjama i svi mališani su dobrodošli. Nakon ovog događaja MCF MegaCom Film će kućice donirati gradu Beogradu.

U novom ostvarenju „Bela i Sebastijan 3: Najbolji prijatelji“ režiser Klovis Kornilakdonosi nam novu priču o ljubavi i hrabrosti koja će bez sumnje osvojiti dečija srca.

U nastavku ove trilogije Sebastijan odlučuje da ostane da živi u kućici u Alpima sa svojom najboljom prijateljicom Belom, koja sada ima tri šteneta. Pojava nepoznatog čoveka koji tvrdi da je Bela njegov pas kvari zimsku idilu, a Sebastijan odlučuje da zaštiti svoju drugaricu i njene štence po svaku cenu.

“BRAIN O BRAIN” NOVOGODIŠNJE DRUŽENJE

U okviru “Brain o brain” druženja biće izvedena predstava “Ledena kraljica”, a mališani će moći da učestvuju i u edukativno-kreativnim radionicama. Na raspolaganju klincima i klincezama biće i Deda Mraz, kao i mađioničar, a planirane su i plesne i muzičke animacije.

U okviru Novogodišnje čarolije, biće organizovane i CEBEF-ove kreativne radionice, a ono što garantujemo je DOBRA ZABAVA!

O svemu se više inforimišite i na www.kombankdvorana.rs

OSTAVI ODGOVOR