STAROGRADSKI.COM PREPORUČUJE: Nedeljni program Jugoslovenske kinoteke

0
88
FOTO: Starogradski.com

Tokom toplih avgustovskih dana zabavu pronađite u prijatnom ambijentu kultne Jugoslovenske kinoteke, u kojoj će bogati kinomatografski sadržaj upotpuniti vaše leto i slobodno vreme.

ŠPANSKO LETO U BEOGRADU: Kulturni program instituta Servantes – izložbe, filmovi, knjige…

U utorak 8. avgust od 18h, pogledajte kultno filmsko ostvarenje “Plava laguna” u kojem glavne uloge tumače Bruk Šilds i Kristofer Etkins. Od 20.30h na repertoaru kinoteke je “Afrička kraljica”.

Sreda 9. avgust posvećena je letnjim filmskim ostvarenjima. Od 18h, uživajte u filmovima “Dugo toplo leto” i od 20.30h “Gospodin Ilot na odmoru”.

AZBUKA STAROG GRADA: I kao Igumanova palata, prihod za prizrensku Bogosloviju (FOTO)

Narednog dana u četvratak na repertoaru od 18h je film “Šest dana juna”, dok od 20.30h možete uživati u čuvenom ostvarenju Vudija Alena “Ljubav u Barseloni”.

Za petak 11. avgust očekuje vas kultni film “Kvaka 22” i film “Diplomac” u kojem glavnu ulogu tumači Dastin Hofman.

ISTINA O BROJU VAKCINISANE DECE NA STAROM GRADU: Prošle godine 95% mališana primilo vakcine do polaska u školu! (FOTO)

Vikend 12 i 13 avgust, provedite u autentičnoj atmosferi kinoteke gledajući francuski film“U zenitu Sunca” u kojem glavnu ulogu tumači Alen DelonSubotu veče iskoristite kako biste pogledali film “Ostani uz mene”. U nedelju su na programu fimovi Bernando Bertolučija, “Novecento I i II”. U čuvenom italijansko-franscuskom filmu glavne uloge tumače Robert De Niro i Žerar Depardije.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR