Ugasite svetla, poslušajte zvuk! Šta se to prelepo čuje iz tame kod Konja? (VIDEO)

0
211
FOTO: Starogradski.com

Održana je globalna manifestacija “Sat za planetu Zemlju”, a njoj se pridružila i opština na kojoj se nalazi naš portal – Stari grad.

Osim gašenja rasvete i električnih uređaja u nekolicini zgrada Beograđani su doživeli poseban ugođaj. Svi koji su se u subotu uveče zatekli na omiljenom mestu za sastanke u Beogradu, kod popularnog Konja, ili kako neki zovu to mesto, kod Sata, zastali su kako bi uživali u “a kapela” nastupu KST hora.

Bez ozvučenja i rasvete, sa specijalnim vizuelnim efektom koji su obezbeđivale obične sveće, nastup je započet izvedbom pesme “Once upon a dream”. Tokom pola sata, smenjivali su se poznati hitovi strane i domaće muzike od “Wonderful world”, preko “We will rock you” do “Ramalame”.

FOTO:  Starigradski.com
FOTO: Starigradski.com

Efektan nastup završen je pesmom “Let the sunshine”, a osim sveća koje su u rukama nosili članovi hora, Trg republike osvetljavali su i displeji mobilnih telefona prisutnih, koji su zadivljeno snimali performans koji je organizovao Stari grad kako bi bio deo akcije koja za cilj ima podizanje svesti o važnosti očuvanja životne sredine.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR