„ZVIŽDUK U OSAM” NA TRGU REPUBLIKE

0
84

Turistička organizacija Beograda je najavila otvaranje sezone letnjih manifestacija u Beogradu velikim muzičkim događajem „Zvižduk u osam”, koji će se u petak 8. juna održati na Trgu Republike, sa početkom u 17 časova.

Beograđani i gosti našeg glavnog grada imaće priliku da popodne i veče nakon poslednjeg radnog dana u nedelji uživaju u muzičkom vremeplovu uz hitove Đorđa Marjanovića, Predraga Ivanovića, Bobe Stefanovića, Duška Jakšića i Lole Novaković.

Ko od prisutnih poželi moći se i da zapleše uz čuvene kompozicije iz osamdesetih godina, teme iz poznatih domaćih filmova i predstava ili savremene pop i rok numere, poručili su organizatori ove muzičke večeri.
Predviđeno je da „Zvižduk u 8″ počne atraktivnim nastupom juniorskih plesnih grupa, sledi koncert “Orkestra za hitne popravke raspoloženja”, da bi seprogram  nastavio nastupom profesionalnih parova beogradskih plesnih škola.
Muzičkim i plesnim hepeningom na Trgu Republike Turistička organizacija Beograda najavljuje seriju zanimljivih događaja koji će ovog leta, tokom jula i avgusta, realizovati petkom i subotom na Kosančićevom vencu i Cvetnom trgu.

OSTAVI ODGOVOR