BEOGRADSKI POLUMARATON: Izmene u saobraćaju u nedelju

0
171
FOTO: Starogradski.com

Prvi Beogradski polumaraton, koji će sadržati dve trke – „Beogradskih 21“ i „Beogradskih 10“, održaće se u nedelju, 3. decembra.

Direktor „Beogradskog maratona“ Dejan Nikolić se nada da će Beogradski polumaraton privući veliki broj sugrađana jer su staze od 10 i 21 kilometar primamljivi izazov i za rekreativce.

VUČIĆ I MALI NA DORĆOLU: Kamen temeljac za hotel “Mona Plaza” (FOTO)

Podršku Beogradskom polumaratona pružio je Grad Beograd, najavljeno je da će trčati i gradonačelnik Siniša Mali, kao i Pako Borao, predsednik AIMS (Svetsko udruženje maratona i uličnih trka) – najveće međunarodne sportske asocijacije na svetu.

Start trke je u 11 časova na raskrsnici ulica Bulevar kralja Aleksandra i Resavske. Trasa polumaratona vodi kroz strogi centar Beograda, trči se ključnim saobraćajnicama i Brankovim mostom. Proglašenje prva tri takmičara u apsolutnom plasmanu u trci na 10km (M i Ž) će se održati u 12:00, a u polumaratonu u 13:00 na bini u cilju.

BASTAĆEV PLAN ZA BEOGRAD: Ukinuti Komunalnu policiju, Infostan i Gradsko stambeno!

Oranizatori su učesnicima polumaratona preporučili, s obzirom da će biti od 2 do 4 stepena, da ponesu rukavice, kape i da svoje trčanje prilagode vremenskim prilikama, a Starogradski.com preporučuje svim sugrađanima da u nedelju planiraju svoje obaveze, posebno u periodu održavanja polumaratona, u vremenu od 11 do 13 sati, jer će trasa obe trke biti zatvorena za saobraćaj. Zato pročitajte ove informacije:

START TRKE je u 11 časova na raskrsnici ulica Bulevar kralja Aleksandra i Resavske

FOTO: Promo
FOTO: Promo

STAZA “BEOGRADSKIH 10” –  trči se ulicama: Bulevar kralja Aleksandra – Beogradska – Starine Novaka – Dvadesetsedmog marta – Džordža Vašingtona – Cara Dušana – Bulevar vojvode Bojovića – Pariska – Kneza Sime Markovića – Pop Lukina – Brankova – Kraljice Natalije – Kneza Miloša – Kralja Milana – Terazije.

NAJAVLJENA REKONSTRUKCIJE DUŠANOVE I DŽORDŽA VAŠINGTONA: Bez staza za bicikliste (FOTO)

TRASA “BEOGRADSKIH 21” – Start trke je u 11.00 na raskrsnici ulica Bulevar kralja Aleksandra i Resavske i trči se ulicama: Bulevar kralja Aleksandra – Beogradska – Starine Novaka – Dvadesetsedmog marta – Džordža Vašingtona – Cara Dušana – Bulevar vojvode Bojovića – Pariska – Kneza Sime Markovića – Pop Lukina – Brankova – Bulevar Nikole Tesle – 22. oktobra – Aleksandra Dubčeka – Bulevar Mihajla Pupina – Omladinskih brigada – Bulevar Milutina Milankovića – Bulevar umetnosti – Bulevar Milutina Milankovića – Milentija Popovića – Bulevar Zorana Đinđića – Antifašističke borbe – Bulevar Mihajla Pupina – Brankova – Kraljice Natalije – Kneza Miloša – Kralja Milana – Terazije

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR