Big bend, Dragoljub Đuričić i Kolibri u Jevremovoj

0
107
FOTO: Starogradski.com

Gradska opština Stari grad u nedelju 1. aprila obeležava slavu Cveti i Dan opštine jubularnom 10. po redu manifestacijom “Jevremova – ulica susreta”. U Ustanovi kulture “Parobrod” tim povodom danas je održana konferencija za medije na kojoj su govorili šef Odseka za turizam GO Stari grad Milan Cerovac, zamenica direktorke Predškolske ustanove ” Dečji dani” Sanja Lazarević, violinistkinja Milena Rajković i direktor “”Parobroda” Milutin Petrović.

SOKAČE RAĐA GREŠNIKE: Najuža ulica u centru Beograda (FOTO)

“Proslava počinje u podne 1. aprila. Ove godine postavićemo tri bine duž Jevremove. Na bini ispred “Parobroda” nastupaće Big bend, Intermeco kvartet, Dragoljub Đuričić i bubnjari. Takođe, ispred ove bine organizujemo i starogradsku igranku uz VIS “Limunada”. Imaćemo i dečju binu ispred vrtića “Leptirić” na kojoj će se spletom pesama predstaviti dečji hor “Kolibri” i VIS “Nebograd”. Za najmlađe smo pripremili i pozorišne predstave, a za one malo starije na uglu Dositejeve i Jevremove, na bini Mokranjac, sviraće najbolji rok i hip-hop bendovi sa Starog grada”, rekao je Milan Cerovac i dodao: “Posebno zadovoljstvo mi je što mogu da najavim maskenbal najmlađih Starograđana koji će u 13 časova proći Jevremovom, a ove godine smo oborili i rekord u broju izlagača. Do sada imamo 164 prijavljena. Osim njih, predstaviće se i sportska udruženja sa naše opštine, a posetioci će uživati i u uličnoj galeriji sa postavkom slika na temu Beograda i Starog grada. Pozivam zato sve Beograđane da u nedelju dođu na našu proslavu.”

FOTO: Promo
FOTO: Promo

Kao i prethodnih godina gosti opštine Stari grad na manifestaciji “Jevremova – ulica susreta” biće i predstavnici bratskih gradova i opština. Doći će gosti iz Bitolja, Soluna, Kotora, Sarajeva i Kipra.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR