DECA NA INTERNETU: Predstava u Domu omladine Beograda (FOTO, VIDEO)

0
91
FOTO: Promo

Predstava “Deca na internetu 2” biće održana 5. i 6. decembra u Domu omladine Beograda sa početkom od 20h. Predstava se realizuje u organizaciji Studija Centar koji je za mlade i tinejdžere pripremio edukativni pozorišni sadržaj i program.

OPŠTINA VODI STAROGRAĐANE U MUZEJ: Izložbe “Smrt Karađorđa Petrovića” i “Gradovi u pokretu”

Svaka od predstava praćena je razgovorima sa relevantnim gostima o problemima i temama kojima se izvedena predstava bavi. Takođe, organizatori su pripremili niz različitih edukativnih i kreativnih radionica, kojima se prezentuju teme i problemi bliski životu omladine.

Krajem 2012. godine, izvedena je prva verzija predstave “Deca na internetu” koja se kroz četri priče bavila zloupotrebom dece na internetu. U tri godine izvođenja, više od 3.000 gledalaca je pogledalo predstavu “Deca na internetu”.

ČISTITE SNEG! Kazne za neočišćene prilaze od 5 do 50 hiljada dinara!

Nakon pet godina, Studio Centar stvorio je remejk prvobitne predstave. Kroz tri istinite priče predstavljane publici, mladima se skreće pažnja na opasnosti društvenih mreža.

NAJAVLJENA REKONSTRUKCIJE DUŠANOVE I DŽORDŽA VAŠINGTONA: Bez staza za bicikliste (FOTO)

Predstava govori o pedofiliji, zavisnosti od interneta i opasnosti od online igrica, kao i o vršnjačkom nasilju. Tekst za predstavu napisao je Nenad Radanović. Pored predstave “Deca na internetu 2”, na repertoaru će se naći i drugi naslovi “Mi deca sa stanice Zoo”, “Dnevnik Ane Frank”, “Sve je to Rock’n’Roll”, i “Rijaliti Škola”.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR