GARAŽA PIONIRSKI PARK: Osobama sa invaliditetom će biti olakšan pristup

0
103
FOTO: Starogradski.com

Garaža “Pionirski park” bi do kraja ove godine trebalo da dobije lift namenjen osobama sa otežanim kretanjem i sa invaliditetom.

Ulaz u lift će biti sa leve strane stepeništa koje izlazi na Ulicu Dragoslava Srejovića.

Kako su iz “Parking servisa” rekli, ugradnja lifta će početi nakon dobijanja građevinske dozvole, a radovi će trajati nešto više od tri meseca.

NAJAVLJENA REKONSTRUKCIJA DOMA SINDIKATA: Bioskopska sala postaje i koncertna i pozorišna, a na sprat stiže galerija

Osim ove, do kraja godine je planirano renoviranje još četiri stanarske garaže.

Tokom ove godine već u osam garaža su popravljene konstrukcije oštećene zbog prokišnjavanja, sanirane su grede, plafoni i stubovi, urađena je nova hidroizolacija, popravljeni su vodovodi i kanalizacione mreže, kao i kišna kanalizacija.

“BEOGRAD PUT” ZAKRPIO PRVE RUPE NA TERITORIJI STAROG GRADA: Nema više “propadanja” na svakom ćošku (FOTO)

Među rekonstruisanim garažama nalazi se i ona na Obilićevom vencu koja je, kao i ceo plato ispred nje dobila potpuno novo ruho.

FOTO: Promo
FOTO: Promo

Takođe su rekonstruisane instalacije za dojavu požara i gasnu detekciju, hidrantska mreža, ventilacija, kao i sprinkler sistem, a kompletno je pojačano osvetljenje – podsećaju u Parking servisu i dodaju da je nakon sanacije osam garaža na površini od 26.000 kvadrata korisnicima na raspolaganju 1.000 novouređenih parking mesta za automobile i više od 100 mesta za motocikle.

TELEFON U RUKE I PRIJAVITE RUPE: “Beograd put” će sledeće nedelje krpiti udarne rupe u centru grada!

Nedavno je postavljeno i 650 parking senzori na Vračaru koji vozačima brže i lakše pronalaženje slobodnog mesta.

Ovaj sistem za praćenje slobodnih parking mesta se pokazao kao jako koristan, a mi se nadamo da je novina koju će uvesti u garažu “Pionirski park” samo početak lepih novosti i promena koje nas očekuju na Starom gradu.

(Starogradski.com)

 

OSTAVI ODGOVOR