HAVARIJA U MAKEDONSKOJ ULICI: Bez vode do 20 časova! (FOTO)

0
56
FOTO: Espreso.rs

Rekonstrukcija platoa Milana Mladenovića, ispred Doma Omladine, je uveliko u toku, što je Starograđane malo unervozilo, s obzirom na to da su dva glavna pešačka prelaza na raskrsnici zatvorena, da je pomereno autobusko stajalište koje se nalazilo ispred samog Doma omladine i da je docrtana nova zebra koja do sada nije postojala.

NEMA ŠTRAJKA U STAROGRADSKIM ŠKOLAMA: Prvi septembar počinje punim fondom časova, u trajanju od 45 minuta

Jutros su se svi oni koji su prolazili ovim delom grada imali dodatni razlog za nerviranje.

Naime, tokom radova koje vrše, radnici JKP “Beograd put” su napravili veliku štetu prilikom koje je došlo do pucanja cevi.

FOTO: Espreso.rs
FOTO: Espreso.rs

Scena koja je jutros zatečena u Makedonskoj ulici je ličila na one iz najkišnijih dana kada bez gumenih čizama ne bi trebalo ni da vam padne na pamet da igde krenete. I to nije ono najgore. Dobar deo ulice je ostao bez vode, tačnije parna strana Makedonske, na potezu od Dečanske do Nušićeve.

GARAŽA PIONIRSKI PARK: Osobama sa invaliditetom će biti olakšan pristup

Srećom, pa je toplo vreme uticalo na to da se voda koja je ulicom tekla maltene kao potok, brzo osuši, pa su ostale samo manje barice i mulj koji odaje da se na ovom mestu nešto dogodilo.

FOTO: Starogradski.com
FOTO: Starogradski.com

Kako su nam iz “Beogradskog vodovoda i kanalizacije” rekli, njihove ekipe su već na terenu, a ako su procenili voda u ovaj deo ulice neće stići pre 20 časova, s obzirom na to da je veliki kvar u pitanju i da će biti potrebno više vremena da se sredi.

OTVORENI ŠAHTOVI: Budite oprezni u šetnji starogradskim ulicama (FOTO)

Svakako se nadamo da će problem do kraja dana biti rešen, s obzirom na to da svi znamo kako je kada nenajavljeno ostanemo bez onogo osnovnog – vode.

(Starogradski.com/Espreso.rs)

OSTAVI ODGOVOR