HEJ MAMA, VIDI KOLIKA BARA!!! Igre bez granica za građane svaki put kad padne kiša (FOTO)

0
302
FOTO: Starogradski.com

Zabava u kišnim danima za decu, bara na uglu dorćolskih ulica Jovanove i Višnjiceve, za odrasle predstvalja problem koji se teško zaobilazi.

Komšije iz Gospodar Jovanove ulice podelile su sa nama nekoliko dogodovština o tome kako preskaču baru. Baka Milica ispustila je dnevne novine u baru koje su otplutale, uskrativši svog supruga za dnevnu dozu informacija. Milan iz ulaza pored morao je i sam da zađe u baru kako bi izvadio svog kućnog ljubimca, Zaka, malog škotskog terijera. Onda nas je prekinuo glas male devojčice, Mama, vidi kolika je bara! Pljusak! Roze gumene čizme su do pola bile u vodi.

FOTO: Starogradski.com
FOTO: Starogradski.com

Nemoguće je ne primetiti građanski slalom i poskoke nasred jedne od najprometnijih ulica Gornjeg Dorćola. Problem koji muči pešake i kupce prometne radnje čiji prilaz blokira bara, niko ne rešava već godinama. Zato danas, Starogradski.com odlučno preuzima inicijativu za rešavanje ove neprilike.

Nadležni iz gradskih službi već duže vreme ignorišu pozive građana i zaposlenih iz radnje čiji ulaz u kišnim danima neretko bude nepristupačan.

Posle upornih pokušaja opštine Stari grad da kontaktira gradske organe i poziva koji su upućeni JKP “Beogradski vodovod i kanalizacija”, dobili smo povratnu informaciju. Nalog za rešavanje problema je otvoren i sada se čeka terenska ekipa koja će regulisati spornu situaciju u Jovanovoj ulici. Verovatno ovih kišnih dana ima više posla za ekipe koje saniraju mini-poplave i ispumpavaju kanalizacione odvode, pa se treba strpiti.

FOTO: Starogradski.com
FOTO: Starogradski.com

U nadi da će do sledeće kiše ova bara postojati samo na fotografijama našeg portala, vaš Starogradski.com.

(Starogradski.com)

Čitajte još:

Građani Varoš Kapije zahtevaju: HITNA OBUSTAVA RADOVA, PA JAVNA RASPRAVA

NOVA IMENA ZA DVE ULICE NA STAROM GRADU: Gradski odbornici prekrštavaju Palmotićevu i Mali Kalemegdan

KOMŠIJE IZ PAKLA! Starograđani načisto POLUDELI – razlozi su STRAŠNI (VIDEO)

OSTAVI ODGOVOR