HUMANITARNA AUKCIJA “PODRŽI ŽIVOT” U UK STARI GRAD

0
36
FOTO: Promo

U petak, 22. februara od 19h, održaće se humanitarna aukcija Podrži život, na kojoj će biti izložene fotografije Darka Nikolića, Dejana Zdravkovića i Dragana Đorđevića, kao i zanimljivi predmeti poznatih ličnosti.

Svakodnevno se na Instagramu divimo neobičnim fotografijama Darka Nikolića, koji se krije iza pseudonima „Annoyingmoose“. Ovoga puta izdvojili smo dvanaest Darkovih najboljih fotografija poznatih ličnosti (Anđelke Prpić, Nikole Đurička, Vasila Hadžimanova, Gordana Kičića, Dušice Jakovljević…) koje ćete moći da kupite na ovoj aukciji.

POBEDA GRAĐANA STAROG GRADA: Parking servis promenio odluku

Dejan Zdravković i Dragan Đorđević bili su deo Survivor tima u Panami i na Filipinima. Tamo su nastale neke od najzanimljivijih i živopisnih fotografija koje su ovi umetnici poželeli da poklone u humanitarne svrhe.

Svoje lične predmete (haljine, jakne, knjige, dukseve, ploče…) takođe su donirali istaknuti umetnici sa naše javne scene (Tijana Dapčević, Bilja Krstić, Žarko Stepanov, Zoran Kesić, Bane Trifunović, Bojana Stamenov, Ivan Mihailović, Uroš Ćertić, Voja Brajović i mnogi drugi).

Besplatne pripreme za malu maturu

Aukciju će voditi Uroš Ćertić, kaskader.

Vidimo se na humanitarnoj aukciji u UK Stari grad, jer kupovinom nečega od navedenog pomažete bolesnoj deci i radu fondacije „Podrži život“.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR