JESENJI PROGRAMI ZA KLINCE I KLINCEZE: Starogradski vodič kroz aktivnosti za decu

0
70
FOTO: Starogradski.com

Tokom jesenjih dana, pronađite zabavu za svoje najmlađe na nekoliko strogradskih adresa. Za vas izdvajamo sadržaj koji će na pravi način upotpuniti slobodno vreme mališana ovog oktobra u Beogradu.

Svake subote tokom oktobra od 17h, u dečijem pozorištu Maximus Art u Knez Mihajlovoj ulici 48, možete sa svojim najmlađima pogledati najzanimljivije dečije predstave:

14. oktobra, Princeza i dva ljuta gusara, 

21. oktobra Crvenkapa

28. oktobra Ozdravila lisica

POČEO “FRANCUSKI ZA DŽ”: 80 osnovaca besplatno uči strani jezik (FOTO)

Zadužbini Ilije Kolarca, za najmlađe je pripremljen bogati brogram za ovu jesen. Od mnogobrojnih kreativnih radionica za decu izdvajamo muzičku radionicu Čarobna frula, namenjena deci uzrasta od 3 do 8 godina. Mali ljubitelji filmske umetnosti moći će da steknu posebne veštine na radionici Škola filma Fokus, dok svi oni koji vole glumu i pozorišnu scenu, mogu da učestvuju u Maloj dramskoj radionici. Za buduće pijaniste, u Kolarčevoj zadužbini pripremljena je radionica Studio klavira profesora Jakuta Mihailovića.

FOTO: Starogradski.com
FOTO: Starogradski.com

Na oktobarskom repertoaru dečijeg pozorišta Boško Buha naći će se najomiljenije predstave vaših mališana. U nedelju 15.oktobra od 12h igraće se predstava Petar Pan, u ponedeljak 16. oktobra Uspavana lepotica, u sredu 25. oktobra U strahu su velike oči, 26. oktobra Čarobnjak iz Oza i  27. oktobra, Aladinova čarobna lampa.

DO YOU SPEAK ENGLISH? Besplatni časovi engleskog jezika u svim vrtićima na Starom gradu

Dečiji klub Narodnog muzeja okuplja decu kroz raznovrsne muzejske radionice koje se odvijaju svakog vikenda o kojima možete više da se informišete ispunjavanjem pristupnice Dečijem klubu na sajtu Narodnog muzeja.

Sportski centar Milan Gale Muškatirović, za male sportiste ove sezone pripremio je niz radionica kojima će biti upotpunjena fizička kultura vaše dece. Besplatna škola plivanja za plivače i neplivače, ali i ostale sportske aktivnosti u okviru Galetovog programa za najmlađe omogućuju vašim mališanima pravilan sportski i fizički razvoj, kao i posebnu zabavu među vršnjacima. Detaljnije informacije možete dobiti putem Kontak centra opštine Stari grad na broj telefona 785-2-999.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR