Jevremova: Čarolija za sve generacije

0
113
Starogradski

Na jubilarnoj 10. manifestaciji “Jevremova – ulica susreta”, koja se održava u nedelju 1. aprila, opština Stari grad u saradnji sa osnovnim školama dodeliće nagradu “Zastavica – najbolji drug” odeljenjima i učenicima na Starom gradu. Takođe, važnu ulogu u proslavi opštinske slave imaju i predškolci, kojima će biti posvećen veliki deo programa na nedeljnoj proslavi.

“Veliko mi je zadovoljstvo što od samog početka naša ustanova, koja se nalazi ovde u komšiluku u Jevremovoj, aktivno učestvuje u ovoj opštinskoj manifestaciji. Gledamo kako iz godine u godinu ovaj događaj raste zajedno sa brojnim generacijama dece koja u njemu učestvuju. Ove godine na dečijem  karnevalu očekujemo oko 600 najmlađih učesnika, i sigurna sam da će i ove godine uživati u toj čaroliji”, kaže Sanja Lazović, zamenica direktora Predškolske ustanove “Dečiji dani”.

Big bend, Dragoljub Đuričić i Kolibri u Jevremovoj

Među brojnim izvođačima u nedelju u Jevremovoj biće i violinistkinja Milena Rajković.

“Moram da kažem da su moji utisci vezani za manifestaciju u Jevremovoj vrlo posebni i lični. Prošle godine je “Intermeco kvartet” prvi put učestvovao i to su fantastični utisci i slike koje vas čine živim, kada vidite da sve generacije koje dođu uživaju u muzici koju izvodite. I ove godine smo spremili zanimljiv repertoar, različite žanrove, neke kultne rok i pop numere u izvedbi klasičnog kvarteta, i nadam se da će svi posetioci uživati”, poručila je Milena Rajković.

 

OSTAVI ODGOVOR