LETNJA ŠEMA: Biće gužva u centru, rekonstrukcija Svetogorske…

0
408

Gradske vlasti su najavile da će tokom leta početi rekonstrukcija više ulica u Beogradu, a prva u nizu je Svetogorska u kojoj će radovi poćeti već 10. jula. Po završetku Svetogorske kreće obnova donjeg dela Takovske, od Ulice 27. marta do Jaše Prodanovića, koja će biti završena pre početka nove školske godine.

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić je povodom predstojećih rekonstrukcija beogradskih ulica takođe najavio da će danas u Direkciji za građevinsko zemljište biti “potpisana odluka o izboru za najpovoljnijeg izvođača za rekonstrukciju Trga Republike, kome će se do 15. jula izdati građevinska dozvola da bi radovi počeli u prvoj nedelji avgusta meseca”.

Imajući u vidu dosadašnje iskustvo sa rekonstrukcijama pojedinih gradskih ulica i trgova, posebno prošlogodišnje sa Slavijom i Brankovim mostom, Starogradski vam preporučuje da se dobro “naoružate” strpljenjem, jakim živcima i naravno, nekim osvežavajućim napitkom ili vodom jer su u pitanju opsežniji i dugotrajniji građevinski radovi koji će se izvoditi u samom srcu grada.

Treba preživeti letnje žege, gužve, prašinu i zastoje u saobraćaju.

D. M.

OSTAVI ODGOVOR