Mama, da li si spremna za mene? Besplatno čuvanje matičnih ćelija za najsrećniju ženu!

0
260
FOTO: Pixabay

Besplatna, jednodnevna školica za trudnice, ali i sve žene koje planiraju proširenje porodice u organizaciji Udruženja žena „Naša Aska“, „Medigen-a“ i Gradske opštine Stari grad, pod nazivom „Mama da li si spremna za mene”, održaće se u petak, 31. marta, od 12 do 17 sati, u velikoj sali u prizemlju opštinske zgrade u Makedonskoj 42.

Školica “Mama, da li si spremna za mene?” je zamišljena kao celodnevni razgovor o trudnoći i porođaju iz ugla koji je razumljiv svakoj ženi. Buduće mame dobiće praktične savete kako da im devet meseci drugog stanja zapravo stvarno budu blaženi, a najsrećnija polaznica školice osvojiće besplatno čuvanje matičnih ćelija!

Mama, da li si spremna za mene

Stručnjaci iz ove oblasti odgovaraće na pitanja budućih majki, a sa njima će svoja lična iskustva o trudnoći i porođaju podeliti i poznate žene.

Zainteresovane sugrađanke razjasniće i sve dileme vezane za epiduralnu anesteziju, ali i za matične ćelije koje mogu biti sačuvane iz pupčanika novorođenčeta.

Starograđanke koje očekuju bebu ili planiraju trudnoću, kao i njihovi partneri mogu se prijaviti za ovu radionicu na brojeve telefona 011/303-7000 i 011/440-9981.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR