Na terenu kidaju, a nisu loši ni kao komšije! Košarkaši Dinamika očistili Jevremovu (FOTO)

0
331
FOTO: Starogradski.com

U sklopu priprema za “Jevremovu – ulicu susreta” redakcija portala Starogradski.com i košarkaši dorćolskog Dinamika zajedničkim snagama uređivali su ovu ulicu, uklanjali grafite, farbali išarane ulaze i krečili zidove.

FOTO: Starigradski.com
FOTO: Starigradski.com

Sa željom da širi komšijski duh i pokaže ljubav prema Starom gradu, Košarkaški klub Dinamik pokrenuo je akciju “Za lepši Stari grad”, a uređenje Jevremove ulice samo je prva aktivnost koju će sportski centar sa Dorćola realizovati u dogovoru sa sugrađanima.

“Naš kraj može da bude lep samo ako mi to želimo i ako ga čuvamo. Ideja nije da se očisti samo Jevremova ulica, već da se kod naših sugrađana probudi svest o očuvanju grada. Ako u tome uspemo, mislim da smo ostvarili još jednu pobedu”, izjavio je košarkaš Dinamika Aleksa Kojadinović, koji se osim na terenu, odlično snašao i u ulozi molera.

Košarkaši Dinamika: Naš kraj može da bude lep samo ako mi to želimo FOTO: starogradski.com
Košarkaši Dinamika: Naš kraj može da bude lep samo ako mi to želimo
FOTO: Starogradski.com

Starogradski.com kao mladi portal, koji se bavi Starim gradom sa radošću je prihvatio partnerstvo koje je učinilo da Jevremova, pre nego što u nedelju ugosti brojne posetioce “Ulice susreta” zablista u svom punom sjaju.

FOTO: Starogradski.com
FOTO: Starogradski.com

KK Dinamik i Starogradski.com pozivaju Starograđane, kao i sve Beograđane da u nedelju posete “Jevremovu – ulicu susreta” i potraže štand Dinamika i #SGćoše, izložbu slika portala Starogradski.com i uživaju u svojevrsnom komšijskom festivalu Starog grada.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR