NOVI RAZBOJI I VRATILA ZA DORĆOLCE: Niče nova teretana na otvorenom na 25. maju (FOTO)

0
82
FOTO: Starogradski.com

Šetalište na 25. maju biće bogatije za još jednu teretanu na otvorenom, jer je JKP „Zelenilo – Beograd” započelo radove na izgradnji i to iza Spomenika braniocima Beograda, saopšteno je iz ovog gradskog preduzeća.

RUPE KOJE SU GODINAMA PRAVILE PROBLEM VOZAČIMA KONAČNO ZAKRPLJENE: Gundulićevim vencem bez truckanja (FOTO)

Teretana će biti izgrađena ispred već postojeće, tako da će posetioci ovog šetališta imati na raspolaganju povećan broj rekvizita za vežbanje. Radovi su započeti u četvrtak 3. avusta i trajaće do 25. avgusta.

FOTO: Starogradski.com
FOTO: Starogradski.com

Na površini od skoro 180 kvadratnih metara planirana je ugradnja devet rekvizita za vežbanje na podlozi od šljunka. Građani će, između ostalog, moći da vežbaju na vratilu, spravi za sklekove, razboju, merdevinama i drugim rekvizitima.

KAD NE RADI BAZEN DOBRA JE I FONTANTA: Alternativno rešenje za osveženje (FOTO)

Kompletan travnjak oko nove teretane biće obnovljen, a za odmor će biti postavljene četiri klupe. Takođe će biti ugrađena jedna đubrijera i info-tabla sa informacijama o teretani.

POLA BAJS – POLA MOTOR JEZDI DORĆOLSKIM ULICAMA: Nikad nije bilo lakše savladati uzbrdicu (FOTO)

Do sada je JKP „Zelenilo – Beograd” izgradilo 62 teretane sa 322 rekvizita za vežbanje na otvorenom širom grada Beograda.

FOTO: Starogradski.com
FOTO: Starogradski.com

Stalno korišćenje rekvizita za vežbanje na otvorenom ukazuje na potrebu za njihovom daljom izgradnjom, tako da će JKP „Zelenilo – Beograd” i u narednom periodu intenzivno nastaviti sa izgradnjom teretana na otvorenom u Beogradu, saopštavaju je iz ovog preduzeća.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR