POČELE BESPLATNE RADIONICE ZA RODITELJE: Koji stil vaspitanja odabrati – strogo, umereno ili s granicama? (FOTO)

0
51
FOTO: Starogradski.com
U prostorijama Ustanove kulture “Parobrod” u sredu 20. septembra održana je prva u nizu radionica u okviru projekta “Mama i tata su zakon”. Reč je o edukativnim radionicama za roditelje dece školskog uzrasta, koje su pripremili stručnjaci iz partnerske organizacije opštine Stari grad “IAN Telecentar”.
Cilj ovih okupljanja je da se pruži podrška i profesionalno savetovanje roditeljima koji se u vaspitavanju dece suočavaju sa brojnim izazovima i dilemama. Na prvoj radionici diskutovalo se o stilovima roditeljstva, odnosno o rezultatima strogog, slabog i roditeljstva sa ljubavlju i granicama.
Mame i tate sa Starog grada okupljaće se svake druge srede u UK “Parobrod” gde će moći da se upoznaju sa veštinama roditeljstva, razvojnim karakteristikama u različitim uzrastima dece, načinima disciplinovanja dece, podsticanjem lepog ponašanja…
FOTO: Starogradski.com
FOTO: Starogradski.com
Sledeće okupljanje je zakazano za sredu 4. oktobar, a svi oni koji žele da učestvuju u besplatnim radionicama koje organizuje opština Stari grad mogu se prijaviti na broj telefona Kontakt centra 785-2-999.
(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR