SJAJNA PRILIKA ZA STUDENTE: Evropski pokret u Srbiji raspisao konkurs za ovogodišnji program „Putujemo u Evropu”

0
37

Evropski pokret u Srbiji, u saradnji sa Fondacijom Robert Boš i Balkanskim fondom za demokratiju, i ove godine organizuje program „Putujemo u Evropu”, namenjen studentima iz Srbije.

Cilj projekta je da 50 najboljih studenata osnovnih, master studija i apsolventi sa državnih i privatnih univerziteta ovogodišnje leto provede poput većine vršnjaka iz evropskih zemalja.

STAROGRADSKA PATROLA: Obišli smo javne toalete i – iznenadili se! (FOTO)

Zainteresovani mogu da se prijave od 30. maja do 16. juna za besplatno putovanje koje će se održati u julu. Lista će biti objavjena 1. jula, a odabrani studenti na putovanje polaze zajedno 23. jula, saopštio je Evropski pokret u Srbiji.

Pobednici na konkursu dobijaju: InterRail karte (22 dana), Raiffesisen Club paket račun i platnu karticu sa džeparcem, Uniqa međunarodno putno osiguranje za putovanje zemljama Evrope prema sopstvenom izboru tokom leta.

NA KAFI SA POZNATIMA: Ukrstili su nam se “Putevi” sa poznatom gradskom facom (FOTO, VIDEO)

Uz podršku Fondacije Robert Bosch i Balkanskog fonda za demokratiju studenti će prvo obići Berlin gde im je obezbeđen smeštaj, svečani prijem, obilazak grada, radionice i druženje sa kolegama iz regiona, a nakon toga će sami birati svoje destinacije.

O uslovima konkursa, osnovnim kriterijumima na osnovu kojih će žiri izvršiti selekciju, prijavni formularuputstvo za konkurisanje, kao i dodatne informacije zainteresovani studenti mogu naći na internet stranici: www.putujemouevropu.org ili dobiti putem e – maila: info@putujemouevropu.org

Prijave se šalju isključivo poštom na adresu:

Za konkurs „Putujemo u Evropu”
Evropski pokret u Srbiji
Kralja Milana 31
11 000 Beograd

KALEMEGDANSKA USNULA LEPOTICA: Fontana “Buđenje” nije u funkciji već godinama

„Putujemo u Evropu”, 13. godinu zaredom, organizuju Evropski pokret u Srbiji, Fondacija „Robert Boš” i Balkanski fond za demokratiju. Zahvaljujući ovom projektu 1459 najboljih studenata iz Srbije obišlo je zemlje Evrope i upoznalo se sa različitim nacijama, kulturama, gradovima i državama, steklo nova prijateljstva i poznanstva.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR