SEKRETARIJAT ZA JAVNI PREVOZ NAJAVLJUJE: Ređi polasci, manje vozila na beogradskim ulicama od 24. juna

0
145
FOTO: Starogradski.com

 

Hteli – ne hteli, od gradskog prevoza uglavnom svi zavisimo. Ako autobus ne krene na vreme, ili se ne pojavi, lako zakasnite na posao pa to onda nikako nije zgodno, ili ako niste upoznati sa rasporedom polazaka odgovarajućeg autobusa ili prevoznog sredstva koje koristite.

PAZI DA NE UPADNEŠ U ŠAHT! Opasnost za pešake kod Saborne crkve! (FOTO)

Upravo jutros se ta polemika povela na 25. maju, na okretnici autobusa 24 i 79, kada se jedan od ovih autobusa nije pojavio na vreme.

Grupa devojaka je krenula da komentariše da mora da raspored koji je istaknut na stanici više ne važi, čim autobusa nema i da su sigurno počeli da funkcionišu po letnjem režimu, na šta se jedna od njih setila da bi u tom slučaju tabla sa novim režimom morala biti stavljena umesto one stare koja, kako na njoj piše važi od 1. septembra.

POLA VEKA OD PRVOG CRVENOG KIOSKA: Da li će se čuveni K67 ponovo naći na ulicama Beograda? (FOTO)

Raspored

Da ne bismo nagađali šta je u pitanju i da li prevoz samo kasni ili je na snagu, ipak, nastupio letnji red vožnje, pozvali smo Sekretarijat za javni prevoz gde su nam ljubazni službenici objasnili da je, ovoga puta, ipak propust u redu vožnje GSP-a, jer letnji red vožnje zvanično počinje u subotu 24. juna, a građani će, kao i do sada, raspored uvek moći da vide na tablama koje će biti zamenjene na svim stajalištima, a informacije o svim polascima će biti dostupne i na internetu.

MALO SMO NADOGRADILI! Tragikomičan Instagram nalog o biserima beogradskog nadziđivanja (FOTO)

Dakle, od 24. juna se navikavamo na proređen red vožnje i ono što će većini teško pasti, ustajemo ranijeda ne bismo propustili neki od polazaka.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR