STAROGRAĐANI, EVO PRILIKE: Grad Beograd raspisao konkurs za talentovane srednjoškolce

0
79
Nagrađeni Vukovci i đaci generacije u opštini Stari grad; FOTO: Starogradski.com

Grad Beograd je raspisao novi konkurs za dodelu novčanih sredstava talentovanim učenicima srednjih škola sa teritorije grada Beograda.

DOM ZDRAVLJA STARI GRAD: Poziv ženama da urade mamografski pregled

“Fondacija za mlade talente Grada Beograda putem konkursa dodeljuje 16.800.000 dinara. Od toga za nabavku neophodne opreme koja omogućava dalje negovanje talenta namenjen je ukupan iznos od 12.000.000 dinara. Za učestvovanje na priznatim takmičenjima u inostranstvu ukupan iznos je od 2.400.000 dinara, a za učestvovanje u različitim obrazovnim kampovima, na radionicama, edukacijama, seminarima i skupovima u inostranstvu, ukupan iznos od 2.400.000 dinara”, rekao je Vesić, a preneo Beoinfo.

OBRATITE PAŽNJU: DorČolska 26ica hara gradom (FOTO)

Prema njegovim rečima, sredstva se dodeljuju jednokratno i u celom iznosu, ali i da je kao inicijator osnivanja fondacije ponosan, jer je ove godine veći broj donatora podržao rad fondacije.

“Veći broj donatora znači više sredstava kojima ćemo podržati talentovanu decu u odnosu na prošlu godinu. Tokom 2016. godine Fondacija za mlade talente Grada Beograda finansijski je podržala 69 talentovanih učenika sa teritorije grada”, dodao je gradski menadžer.

SPECIJALNA SPORTSKA DISCIPLINA: Pokušaj da uđeš u autobus, tramvaj ili trolejbus koji je vrata otvorio 200 metara niže od stajališta

Starograđani, ovo je, naravno, prilika i za vas, tako da se obavezno raspitajte o pravilima konkursa i nemojte propustiti rok.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR