STAROGRAĐANKE BI DA SE PODMLADE: Koji je to poklon bio najpopularniji za Dan žena?

0
120
FOTO: Pixabay

Povodom Dana žena opština je Starograđankama poklonila besplatne kozmetičke usluge. Dame sa Starog grada su se našle na “slatkim mukama” jer im je opština ponudila izbor od 6 različitih tretmana. Prema podacima iz opštinskog Kontakt centra sugrađanke su najveće interesovanje pokazale za tretman podmlađivanja hijaluronskom kapsulom.

OSMOMARTOVSKO IZNENAĐENJE: Bastać uručio poklon-vaučere svim Starograđankama

– Do sada je preko 111 žena preuzelo svoje vaučere, a očekujemo se da taj broj značajno poraste, jer se Starograđanke i dalje prijavljuju za njih – rečeno nam je u opštini.

U opštinskoj zgradi smo zatekli gospođu Branku Pavličević, koja se takođe opredelila za najpopularniji tretman uz objašnjenje da je u godinama kada joj je podmlađivanje najpotrebnije, jer “mlađa ne biva”.

Branka Pavličević preuzima svoj vaučer; FOTO: Starogradski.com
Branka Pavličević preuzima svoj vaučer; FOTO: Starogradski.com

Zainteresovani da saznamo zbog čega su žene “poludele” za hijaluronskim tretmanom i u čemu je tajna, pozvali smo salon u kojem se ova usluga vrši i saznali da hijaluron zapravo hrani i hidrira lice. Tretman je potpuno bezbolan i što je najbitnije koristan. Do sada je 20-ak gospođa već bilo na tretmanu, a intenzivnije zakazivanje tek prestoji.

Sve zainteresovane dame sa Starog grada svoje vaučere, koji važe do osmog aprila, mogu preuzeti svakog radnog dana u Kontakt centru opštine Stari grad, u Ulici Makedonska 42, a sve dodatne informacije mogu dobiti na broj telefona Kontakt centra 785-2-999.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR