STIGLO PROLEĆE?!? Ipak, ne zaboravite da očistite sneg! (FOTO)

0
46
FOTO: Starogradski.com

Iako je proleće zvanično stiglo, pogled kroz prozor i izlazak na ulice Beograda nikako ne potvrđuje dolazak omiljenog godišnjeg doba mnogih. Beli prekrivač i niske temperature na ulicama glavnog grada nameću Beograđanima obaveze koje su karakteristične za zimu, poput čišćenja snega, uklanjanja leda i posipanja soli.

Odeljenje za komunalne poslove i komunalnu inspekciju opštine Stari grad obaveštava sugrađane, stambene zajednice, vlasnike poslovnih, trgovinskih i ugostiteljskih objekata da su prema Odluci o komunalnom redu obavezni da čiste sneg i uklanjaju led ispred svojih zgrada i lokala.

IZBORI – DAN POSLE

Komunalna inspekcija apeluje na Starograđane da izvrše svoju građansku dužnost jer će u suprotnom, tokom nadzora i kontrole, biti prinuđena da preduzme mere u okviru svojih ovlašćenja i nadležnosti. Za nepostupanje po Odluci o komunalnom redu prekršajni nalog na licu mesta iznosi 50.000 dinara za pravna lica (i dodatnih 5.000 dinara za odgovorno lice), 25.000 za preduzetnike i 5.000 dinara za fizička lica.

Opštinski štab za vanredne situacije podseća Starograđane, upravnike stambenih zajednica, kao i vlasnike lokala i poslovnih prostora da potrebne količine industrijske soli mogu da preuzmu svakog radnog dana, od 9 do 22 časova, na dva distributivna punkta na Starom gradu:

– U dvorištu opštinske zgrade, Makedonska 42, i

– SRPC „Milan Gale Muškatirović”, Tadeuša Košćuška 63.

IZLOŽBA U GALERIJI SANU: „Dakle, Vi ste taj Uroš Predić”

Sa sobom je potrebno poneti ličnu kartu ili neku drugu važeću ličnu ispravu.

Telefon Odeljenja za komunalne poslove i komunalnu inspekciju Uprave GO Stari grad je 322-71-04.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR