SVETSKI DAN ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE: Danijela Amidžić posadila novu tuju na mestu gde je prethodna iščupana i ukradena! (FOTO)

0
30
FOTO: Starogradski.com

Svakog petog juna u godini se u celom svetu, obeležava “Svetski dan zaštite životne sredine”, pa je tako danas uz pomoć poznate manekenke Danijele Amidžić i ekipe emisije “Exkluziv”, urađeno i na Starom gradu.

Naš portal je pre nekoliko dana pisao o tome kako je nepoznata osoba tokom jedne od prethodnih noći, sa mesta na kojem je opština Stari grad, povodom “Svetskog dana komšija”, zasadila mini baštu, iščupala jednu od tuja, pa su se Danijela i “Exkluziv” potrudili da taj nedostatak nadomeste novom koju je manekenka lično zasadila.

BEDAK!!! UKRADENE TUJE KOJE SU SADILI OPŠTINARI I KOMŠIJE: Kradljivac snimljen kako čupa biljku i mirno odlazi (VIDEO)

Kada je u pitanju zaštita životne sredine, ova poznata dama je prilično odgovorna ili se barem trudi da to bude.

“Trudim se da u ovim današnjim uslovima i svakodnevici budem odgovora prema životnoj sredini, počevši od trošenja vode, pa nadalje. Učim i svoje dete da ne baca bilo kakve otpatke na ulicu i da to nikako nije u redu” kaže Danijela za Starogradski.com.

JEDNAKOST POLOVA NA STAROM GRADU: Opština potpisala Evropsku povelju o rodnoj ravnopravnosti

Za ovakav stav i razmišljanje pomalo je odgovoran život koji je provela van naše zemlje, ali i roditelji koji su joj od malih nogu usađivali odgovornost prema okolini i planeti jer od nje i zavisimo.

FOTO: Starogradski.com
FOTO: Starogradski.com

“Pokušavam maksimalno da recikliram. Imam kod kuće odvojene kante za plastiku, papir i ostalo”, rekla nam je Danijela nakon što je uspešno posadila tuju kojoj su se komšije Starograđani već obradovale znajući da je prethodna nestala.

GUŽVE U REDU ZA KAP OSVEŽENJA: Delijska česma, dugogodišnji spas od vrućina (FOTO)

Hvala Danijeli i “Exkluzivu” što brinu o zaštiti okoline i, naravno, što čuvaju Stari grad.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR