UKLJUČENA NOVOGODIŠNJA RASVETA: Stari grad sija kao Las Vegas (FOTO)

0
91
FOTO: Starogradski.com

U subotu, 4. novembra, zvanično je uključena novogodišnja rasveta, nakon što su ekipe JP “Javno osvetljenje” postavile dekoraciju na 81 lokaciji u gradu, što je za čak 30 više nego prošle godine.

Gradonačelnik Siniša Mali ove godine ne da nije štedeo na rasveti, nego je pustio i da “preliva”, što bi se reklo, jer smatra da upravo ta rasveta donosi izuzetno veliku korist kada je u pitanju turizam i privlačenje stranih turista.

U UTORAK BEZ VODE I STRUJE: Najavljena isključenja na Starom gradu

Kako i Beograd, tako i Stari grad sijaju kao da zaista živimo u nekoj od najrazvijenijih zemalja. Doduše, ukoliko se po osvetljenju razvijenost prepoznaje, odlično nam ide.

FOTO: Starogradski.com
FOTO: Starogradski.com

Stranci će, sasvim sigurno uživati. Očekujemo poplavu fotografija po društvenim mrežama, pogotovo jer sad imamo 30 novih lokacija na kojima prošle godine osvetljenje nije postojalo, pa ipak to sve treba obići i eventualno se slikati, ali ono što većinu građana muči jeste ko će na kraju svu tu dekoraciju platiti (ne računamo samo osvetljenje koje već drugu godinu za redom postavlja ista firma, koja dobija tender), jer struja košta i to ne malo.

STUDENTI STUDENTIMA: Akademci Starog grada besplatno uče engleski, nemački, francuski, italijanski i španski

Direktno iz grada nam je stigla i uteha u vidu saopštenja da ništa ne treba da brinemo, jer su ove godine sve obične sijalice zamenjene LED sijalicama koje su dosta štedljivije, tako da ćemo videti da li će nam turizam isplatiti ovogodišnji Las Vegas šou, ili ćemo na kraju ipak dočekati još jedno poskupljenje struje.

TRIDESET GODINA OD OTVARANJA PEŠAČKE ZONE U KNEZ MIHAILOVOJ: Zgrada Prometne banke u Knez Mihailovoj 26 (FOTO)

(Starogradski.com)

 

 

OSTAVI ODGOVOR