ODGOVOR ČLANU GRADSKOG VEĆA: Iako vam je to želja, Stari grad nije “neaktivna” opština

0
172
FOTO: Starogradski.com

Reagujući na izjavu člana Gradskog veća Dragomira Petronijevića u kojoj kaže da opština Stari grad spada u “nekativne” beogradske opštine, pomoćnica predsednika opštine Stari grad ovu izjavu ocenjuje kao posedicu griže savesti.

Ona je navela da je u kancelariji “sveprisutnog večitog zamenika” Gorana Vesića nestalo 50 miliona dinara, koji su na osnovu propisanih kriterijuma trebalo da budu deo budžeta Gradske opštine Stari grad, a zatim optužila Petronijevića i njegovu stranku da su uzurpirali novac Starograđana.

ODBORNICI SLUŠAJU ŠEFOVE, A NE GRAĐANE! Beograd ipak više nema Zadarsku ulicu

“Sada imate potrebu da se pravdate i da pričate kako Stari grad „nažalost nije aktivna opština“. Ovom „brilijantnom tezom“ vi zapravo sami dokazuje motiv za krađu pomenutih 50 miliona dinara. A motiv je – onemogućavanje normalnog funkcionisanja gradske opštine Stari grad i nastavak maltretiranja građana koji nikada nisu i nikad neće podržati SNS”, ističe Bojana Savić u pisanoj izjavi dostavljenoj našoj redakciji i dodaje da je danas na opštini Stari grad  aktivno 35 besplatnih programa za različite kategorije stanovništa, od dece preko tinejdžera, trudnica, majki i očeva, do penzionera.

IZABERI SVOJE BUDUĆE ZANIMANJE: Sajam fakulteta u opštini

“Manjak novca nadoknadili smo sopstvenim angažmanom uz pomoć prijatelja koji svoje vreme i znanje stavljaju u funkciju boljeg života na Starom gradu. Da vas to interesuje mogli ste da se informišete o broju i karakteru programa koji se na Starom gradu bez prestanka realizuju. Ovako ste samo dokazali da ko laže taj i krade. Kod Vas se, gospodine Petronijeviću, samo ne zna šta je prvo počelo, krađa ili laganje. Ali bez brige, u okviru procesa lustracije na koji smo se obavezali u sklopu Sporazuma sa narodom utvrdiće se već i te „sitnice“, zaključuje Savićeva.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR