SNS omalovažava struku i ignoriše mišljenje građana

0
161
Radoslav Marijanović/Bojana Savić FOTO: Starogradski.com
Gospodin Radoslav Marjanović je dobio zaduženje da obrazlaže stavove svoje političke organizacije vezano za sve sto se dešava na teritoriji opštine Stari grad, smatra pomoćnica predsednika opštine Stari grad Bojana Savić.
“I to je dobro. Nakon sedam godina ignorisanja interesa Starograđana napokon su se iz Srpske napredne stranke opredelili da kažu nešto o Starom gradu. Iz svega što je gospodin Marjanović pričao samo jedna stvar je jasna. Njega i njegove mentore ne interesuju mišljenje struke i interes građana. Samo tako se može objasniti histerija koja je nastala nakon što smo zajedno sa drugim političkim organizacijama, članicama SZS organizovali blokadu upozorenja sa namerom da građane upozorimo na ono što im ova gradska vlast i večiti zamenik Vesić spremaju na potezu Kolarčeva – Trg republike”, kaže Bojana Savić.
Ona ističe da predstavnici SNS-a konstatno omalovažavaju i ignorišu struku, kada im skreće pažnju na štetnost projekta gondole, kao i da se konstantno protive davanju mogućnosti građanima da se izjasne o žičari koju planiraju da instaliraju na Kalemegdanu.
“Gospodine Marjanoviću, za razliku od vas mi se od Starogradjana ne krijemo, sa njima svakodnevno razgovaramo i naš posao je da štitimo njihove interese i čuvamo Stari grad. Pretnjama, ucenama i besmislenim optužbama nećete nas u tome sprečiti. Ovo je naš grad. I vi to znate. Vreme je da to i javno priznate i sami odete baš kao što su to uradili Jutka i Simonović. To vaše mentore nece amnestirati od odgvornosti, ali ce spasiti Stari grad i Beograd”, poručuje pomoćnica predsednika opštine Stari grad Bojana Savić.
(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR