DIZNILEND VEČITOG ZAMENIKA: Ponovo ukinuta ljubičasta zona

0
343
FOTO: Starogradski.com

Umesto tabli koje označavaju besmislenu ljubičastu parking-zonu kojom večiti zamenik Vesić Goran pokušava da zakrpi rupe u bilansu Parking servisa nakon što je u netransparentnom postupku koncesionaru „Vansiju“ poklonio parking mesta pored Aerodroma Beograd, danas su predstavnici opštine Stari grad postavili table sa oznakom „Dobrodošli u Diznilend večitog zamenika Vesića“.

PROLEĆE JE, A JA ŽIVIM U SRBIJI: Otvoreni studio Aleksandra Đuričića

I zaista, samo u Diznilendu koji u svojoj glavi kreira jedan od najpoznatijih preletača u Srbiji moguće je da su ulice istovremeno slepe i dvosmerne poput Ivan Beogove, samo u njegovoj glavi dozvoljeno je da se 150 metara ulice renovira 180 dana kao što je to bio slučaj u Srahinjića Bana, samo u njegovoj glavi Trg Republike može da služi kao parking. U takvom neredu, večiti zamenik može da pokuša da na mestu kulturno-istorijskog spomenika zida sebi kafanu, sakrivajući se iza „gradonačelnikovog projekta“ žičare koji građani ne žele, a stručna javnost jednoglasno osuđuje.

PROMENA IMENA ZADARSKE ULICE PROTIVNA POVELJI O SRPSKOM KULTURNOM PROSTORU?

“Dok smo prelepljivali table primetili smo da neke večiti zamenik nije ni vratio. Dakle, već smo pobedili. I nećemo odustati dok god ne povuku odluku o uvođenju ljubičaste parking-zone. Džaba večitom zameniku što table podiže, a šrafove pokušava da zavari. Građanima je dosta kriminalizovane, nestručne i bahate gradske vlasti koja misli da je na izborima dobila plen, a ne obavezu da radi u skladu sa interesima Beograđana”, stoji u saopštenju Gradske opštine stari grad.

FOTO: Starogradski.com
FOTO: Starogradski.com

U nameri da zaustave sve štetne projekte, iz opštine stari grad poručuju da ih neće sprečiti ni tabloidne optužbe večitog zamenika Vesić Gorana, ni pretnje koje im upućuje “pacovskim kanalima”.

“Spremi se Vesiću, blokada tvoje kancelarije je u pripremi. Sam si to tražio. Ili daj ostavku, ali bez iluzije da ćeš izbeći moralnu političku i pravnu odgovornost zbog svega što si uradio Beogradu i Beograđanima. I prestani da lažeš, Pinokio. Mator si bre…”, zaključuju u opštini stari grad.

FOTO: Starogradski.com
FOTO: Starogradski.com

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR