Gužva u Cetinjskoj zbog radova u Despota Stefana!

0
176
FOTO: beforeafter.rs

Zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Bulevaru despota Stefana i sanacije kolovoza u Takovskoj sve do 3. septembra automobili i autobusi javnog gradskog prevoza preko Dorćola će voziti do Trga republike i Novog Beograda.

Najveća gužva pravi se na potezu od Džordža Vašingtona do Cetinjske gde je desna traka u smeru ka Trgu republike zatvorena i raskopana, pa je saobraćaj preusmeren na Ulicu cara Dušana. Automobili zaobilaze mašine pa se kroz Cetinjsku “probijaju” do vrha Bulevara despota Stefana kako bi došli do centra grada. Autobusko stajalište Skadarlija je ukinuto, ali putnici i dalje tu čekaju prevoz, prenose “Novosti”.

Zamena cevi koju obavljaju radnici JKP “Beogradski vodovod i kanalizacija” izmenila je trase linija 16, 23, 27E, 32E, 35, 43, 58, 95 i 96. Autobusi 32E i 96 u smeru ka Trgu republike saobraćaju Ulicom Džordža Vašingtona i Francuskom do Trga republike, kao i vozila noćnih linija.

Autobusi na linijama 16, 27E, 35, 43 i 95 u smeru ka Novom Beogradu voze trasom Džordža Vašingtona – Francuska – Trg republike – Makedonska – Dečanska i dalje redovnim putem. U smeru od centra grada, autobusi 23 i 58 skretaće u Džordža Vašingtona, onda u Takovsku, pa dalje starom trasom kroz Kneza Miloša.

OSTAVI ODGOVOR