BEOGRAD – CENTAR EVROPSKE KOŠARKE

0
59

Finalni turnir Evrolige – “Final Four 2018″ biće održan u beogradskoj „Štark areni”, od 18. do 20. maja ove godine. Beograd će tako ponovo biti centar evropske, ali i svetske košarke, a ovaj turnir je jedna od najvećih sportskih manifestacija koja će se održati u našem gradu ove godine.

U beogradskoj „Štark Areni” za titulu prvaka „Turkish Airlines EuroLeague 2017/2018”, koja je jedna od najpopularnijih svetskih košarkaških liga, jer se po prosečnoj poseti utakmica nalazi na drugom mestu odmah nakon NBA, takmičiće se četiri evropske ekipe – Real Madrid, CSKA Moskva, Fenerbahče i Žalgiris Kaunas.

Podsećamo da je beogradska arena tehnički spemna za takmičenje i da je opremljena sa novim adekvatnim osvetljenjem i ozvučenjem, kao i da je postavljen centralni viseći semafor – medijska kocka, iznad terena.

I pre početka turnira organizatori “Fajnal foura” su rekli da je „Beograd pravo mesto za košarkaške zaljubljenike, tako da navijači iz celog sveta mogu da očekuju odlično gostoprimstvo i jedinstvenu košarkašku atmosferu”, pa se očekuje da će naš glavni grad posetiti preko 15 hiljada stranih gostiju.

Karte za turnir su odavno u prodaji, a njihova cena se kreće od 13 do 65 hiljada dinara, uz napomenu da jedna karta važi za četiri utakmice.

Održavanje završnog košarkaškog turnira Evrolige, 18- tog po redu, u prestonom gradu „zemlje košarke” je ujedno i prilika za promociju Beograda kao domaćina budućih svetskih i evropskih sportskih takmičenja.

OSTAVI ODGOVOR