BEOGRAD OPEN 2017: Četrvrte  sportske igre za osobe sa invaliditetom

0
38
FOTO: Promo

Četvrte Međunarodne sportske igre za osobe sa invaliditetom – “Beograd open” održaće se od 22. do 24. septembra u organizaciji Sportskog saveza osoba sa invaliditetom Beograd

Na nekoliko lokacija u glavnom gradu učestvovaće oko 700 sportista  iz Srbije, Italije, Slovenije, Izraela, Grčke, Crne Gore i Bosne i Hercegocine.

AZBUKA STAROG GRADA – O kao Obilićev venac, zaštićena ambijentalna sredina (FOTO)

Sportisti oba pola i svih vidova invaliditeta nadmetaće u deset sportskih disciplina paraolimpijskog programa, najavili su organizatori iz Sportskog saveza osoba sa invaliditetom Beograda. Kako su naglasili, ova manifestacije polako, ali sigurno postaje tradicionalna, sa ciljem da promoviše i afirmiše uslove i mogućnosti koje Beograd pruža u naporima za poboljšanje uslova života, rada i unapređenja položaja osoba sa invaliditetom u našem društvu.

KALEMEGDANSKA PROMENADA: Nedelja marokanske kulture u Beogradu (FOTO, VIDEO)

Sportisti će se takmičiti u stonom tenisu, šahu, fudbalu, goalball-u, sedećoj odbojci, atletici, tekvondou, plivanju, košarci u kolicima i parabiciklizmu.

Takmičenja će se održati na sportskim terenima širom našeg grada – na terenu “Corn product Voždovac”, u Osnovnoj školi „Veljko Ramadanović“ u Zemunu, Atletskoj dvorani, Sportskom centru „Master“, Republičkom zavodu za sport, a na Starom gradu u sportskom centru „Milan Gale Muškatirović“ i u Donjem gradu na Kalemegdanu, gde će se odvijati takmičenje u parabiciklizmu.

ČETIRI NOVE GARAŽE NA STAROM GRADU: Vrednost investicija preko 40 miliona evra

Svečano otvaranje “Beograd Opena 2017” zakazano je za petak, u poslepodnevnim časovima. Ulaz na sve lokacije je besplatan.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR