DORĆOLSKA TEŠKA KATEGORIJA: Mladi džudista ređa sportske uspehe i njime se ponosi ceo kraj (FOTO)

0
230
FOTO: Starogradski.com

Četrnaestogodišnji Ognjen Hadžović sa Dorćola jedan je od naših najuspešnijih mladih džudista i svakako najbolji u teškoj kategoriji. Odličan je učenik sedmog razreda OŠ “Mihailo Petrovič Alas”, a sudeći po do sada ostvarenim uspesima smeši mu se ozbiljna sportska karijera.

“PROBUDI SE, POKRENI SE!!!” Otvoren Omladinski centar svirkom benda iz Prve gimnazije (FOTO, VIDEO)

Ovaj Dorćolac počeo je da trenira sa pet godina u Omladinskom džudo klubu “Beograd”, čiji je i sada član, a svoj prvi nastup na takmičenju imao je sa sedam godina i odmah na debiju osvojio je prvo mesto i zlatnu medalju. Neprikosnoven je u kategoriji 73+ u kojoj je državni prvak za 2014. i 2015. godinu, a osvojio je i pegršt medalja na međunarodnim takmičenjima.

FOTO: Starogradski.com
FOTO: Privatna arhiva

Ognjen koji je sa svojih 14 godina već visok 180cm i težak 102 kilograma, trenira svakodnevno po sat i po do dva, a subotom i nedeljom učestvuje na takmičenjima koja se održavaju po celoj Srbiji. Ako ne putuje, onda radi na kondiciji.

STAROGRADSKI KONAN: Državni je rekorder, studira BOGOSLOVIJU, a sve je počelo zbog LOŠE PARKIRANOG JUGA! (FOTO, VIDEO)

Kako ističe, planovi za budućnost su veliki i svi se kreću sportskom pravcu. Očekuje ga ulazak u kadetsku konkurenciju gde mu je mesto u reprezentaciji Srbije već obezbeđeno, a sledi i upis u Sportsku gimnaziju.

FOTO: Privatna arhiva
FOTO: Privatna arhiva

KAD SE DORĆOLCI UDRUŽE, IZVRŠITELJI BEŽE! Komšijska solidarnost spasila porodicu od izbacivanja na ulicu (FOTO)

Mladi super-šampion dobroćudne naravi potiče iz sportske porodice koja mu pruža veliku podršku, a za svoje uspehe najveće zasluge pripisuje klupskim trenerima Slaviši Nerandžiću i Nemanji Nikoliću.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR