KAJAKAŠI SA DORĆOLA TREĆI NA DRINSKOM SPUSTU

0
158
FOTO: Starogradski.com

Na prvenstvu Srbije u kajaku na divljim vodama za pionire i kadete, koje je održano 28. avgusta na Drini kod Bajine Bašte, mladi kajakaši sa Dorćola osvojili su zavidno treće mesto u disciplini spust.

VEČERAS POČINJE FISH FEST: Riblji specijaliteti do 2. septembra kod Kule Nebojša

Članovi Kajak rafting kluba “25. maj 1847” kući su doneli sedam medalja: Ksenija Plaznić u displini za pionire, dok su medalje osvijili i članovi pionirskih štafeta Marta Paripović, Zoja Lukić, Nikola Ristanović, Andrej Tomić i Dragoslav Ristanović.

OPŠTINA POKLANJA VAUČERE ZA “BRZO ČITANJE I SUPER PAMĆENJE”

Gradska opština Stari grad pokrenula je program besplatne škole kajaka i raftinga u Sportskom centru “Milan Gale Muškatirović” za sve zainteresovane školarce od trećeg do osmog razreda iz osnovnih škola koje se nalaze na teritoriji opštine u školskoj 2017/2018. godini.

Sedam dana pred početak školske godine STARI GRAD KAO VELIKO GRADILIŠTE (FOTO)

Kajak rafting klub “25. maj 1847” obezbedio je trenere, sportsku opremu, kajake jednosede, vesla, pojaseve, rafting i drugu opremu za spasavanje na vodi. Program besplatnih treninga “Naučimo da veslamo kajak i raft” ima za cilj popularizaciju ovog sporta među decom školskog uzrasta.

OSTAVI ODGOVOR