OČUVAJMO ULICE! Dinamik i Starogradski.com za lepši Stari grad! (FOTO)

0
275

Dorćolski Košarkaški klub “Dinamik BG” pokreuo je akciju koja daje mogućnost komšijama, Starograđanima da svojim glasom i prijavom osiguraju uređenje, sanaciju i oplemenjivanje omiljene lokacije u svom kraju.

Prvu aktivnost u okviru nove akcije “Za lepši Stari grad” KK “Dinamik” realizuje u saradnji sa portalom “Starogradski.com” uoči proslave Dana opštine Stari grad i manifestacije “Jevremova – ulica susreta”.

IMG_0016

Gospodar Jevremova je prva lokacija na Starom gradu kojoj će “Novi tim za Stari grad” dati novi, sveži i lepši izgled i to uklanjanjem grafita koji narušavaju izgled jedne od najlepših beogradskih ulica. Inicijativu i razloge da baš Jevremova ulica bude prva na redu za uređenje dale su komšije i navijači “Dinamika”.

Veliki projekat i velika akcija košarkaškog kluba “Za lepši Stari grad” ima za cilj da pokaže veliku ljubav Starograđana prema svom gradu, svom kraju i njihovu odlučnost da zajedničkom akcijom ulepšaju životnu svakodnevicu sebi, ali i svojim sugrađanima.

Zahvaljujući svojim navijačima i sugrađanima, KK “Dinamik BG” će sa partnerima u sredu 5. aprila, od 11 časova uređivati Jevremovu ulicu u Beogradu, tako će novo lice dobiti deo ulice u kojoj se nalaze Kuća Nikole Pašića, Dom porodice Pavlović i Ustanova kulture opštine Stari grad “Parobrod”.

Čišćenje kreće u 11h na uglu Jevremove i Francuske, pa se ide ka Kališu (do Višnjićeve).

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR