KLUBOVE ZAMENILI PIJACAMA: Beogradski noćni market oživeo Bajlonijevu pijacu (FOTO)

0
95
FOTO: Starogradski.com

Nekada su mladi petak veče provodili u ludim provodima i na žurkama sa alkoholom. Da se trendovi menjaju potvrđuje i činjenica da je veliki broj njih odabralo da kraj radne nedelje provede ni manje ni više – nego na pijaci!

OD IGLE DO LOKOMOTIVE: Kod uličnih prodavaca možete da kupite skoro sve, pa i KORIŠĆENI VIBRATOR! (FOTO)

Pod sloganom “Zeleno i zdravo” na Bajlonijevoj pijaci održan je Beogradski noćni market, na kom su se velikom broju zainteresovanih Beograđana predstavili dizajneri, proizvođači hrane i pića, a sve u cilju obogaćivanja turističke ponude našeg grada.

FOTO: Starogradski.com
FOTO: Starogradski.com

Klasičnu pijačnu atmosferu, obogatili su zvuci DJ setova, pomalo netipična ponuda i veliki broj mladih, koji nisu standardni kupci beogradskih pijaca. Ipak, prema rečima prodavaca, poslednjih godina postalo je popularno kupovati na pijacama, pa mlađe generacije ipak nisu tako retki posetioci pijaca.

TVORAC RUČNO RAĐENIH KRAVATA: Ukusi su različiti, a neukusi isti! (FOTO)

– Tezge na pijacama sa voćem i povrćem se “lepo slikaju” i atraktivne su za fotke na društvenim mrežama, pa mislim da zato mladi u poslednje vreme posećuju pijace – kaže nam mladić koga smo zatekli kako fotografiše ulaz u pijacu.

FOTO: Starogradski.com
FOTO: Starogradski.com

DESET MILIONA ZA SREĐIVANJE SKADARLIJE, ALI TEK NA JESEN: Turistička sezona odlaže radove

Omiljena pijaca Starograđana ima svojstveni duh, koji je ovakvom manifestacijom dodatno obogaćen, a velika posećenost potvrđuje veliku ljubav Beograđana prema okupljanju na pijacama.

(Straogradski.com)

 

OSTAVI ODGOVOR