BASTAĆ: Umesto deci, termini na bazenu privilegovanom vaterpolo klubu

0
239
FOTO: Starogradski.com

Predsednik opštine Stari grad Marko Bastać izjavio je danas da je novo rukovodstvo Sportsko rekreativno poslovnog centra “Milan Gale Muškatirović” termine na bazenu rezervisane za plivačke treninge dece, odnosno mlade osvajača medalja, dodelilo “vaterpolo klubu koji ionako finansira država”.

“Mladim plivačima, osvajačima medalja i budućim reprezentativcima oduzeta je mogućnost da treniraju na bazenu na Dorćolu, a sada su termini dodeljeni vaterpolo klubu koji ionako finansira država, a koji je po nalogu Aleksandra Vučića zauzvrat dužan da se javno zahvaljuje velikom vođi i državi koja ih finansira”, naveo je Bastać u pisanoj izjavi.

UPOZORENJE: PADA FASADA! Opasnost na uglu Dobračine i Simine ugrožava šetače

Bastać je podsetio da je opština Stari grad, kada je upravljala bazenima, prioritet u rasporedu termina dodeljivala besplatnim programima za školu plivanja za predškolce, za rekreativno plivanje i vežbe u bazenu za penzionere, smatrajući da bazen treba da postoji i funkcioniše u službi javnog zdravlja. Bazeni na Dorćolu bili su prvi izbor za treninge i takmičenja svih renomiranih i uspešnih klubova koji se bave sportovima na vodi, istakao je Bastać.

PITALI SMO GRAĐANE: Kakvi su im prvi utisci o skoro završenom Trgu republike

“Danas privilegiju i prioritet imaju oni koji će javno horski ponavljati kako je prvorođeni zaslužan za svaki gol, plasman i uspeh”, kaže predsednik opštine Stari grad.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR