VESIĆ PODMEĆE RISTIČEVIĆA, MARJANOVIĆA I ČUPKOVIĆA DA NAPADAJU STARI GRAD

0
270
Bojana Savić FOTO: Starogradski.com

“Protesti “1 od 5 miliona” ubrzali su političke procese. U takvim okolnostima, režimu u Beogradu se žuri da realizuje što je moguće veći broj svojih besmislenih projekata, inspirisanih pre svega ličnim interesima. U toj omiljenoj disciplini Srpske napredne stranke, šampion je večiti zamenik Vesić Goran” navodi Bojana Savić, pomoćnica predsednika opštine Stari grad.

Ona smatra da su zamenikove kombinacije građani provalili, neke poput izgradnje kafane i zičare na Kalemegdanu prekinuli, a za neke spremili blokadu.

“Kapira to i Vesic, čovek sa istančanim osećajem da nakon što ojadi sredinu u koju dođe zbriše pre nego što račun dođe na naplatu. O tome znaju sve navijači Crvene zvezde, jer je za vreme njegovog gazdovanja u našem najpopularnijem klubu prodao čak i grb. I onda zbrisao. Ali to izbegavanje svake odgovornosti i skrivanje po štekovima koje je večiti zamenik Vesić Goran doktorirao u svojoj burnoj i kontraverzama obeleženoj karijeri ovaj put neće da prođe. I zašto se dotični opredelio da već danas nađe sebi drvene advokate amatere. Prvi je poznato TV lice, rijaliti političar Rističević Marijan, drugi potpuno anonimni ljubitelj budžeta koji je specijalizirao na temi upotreba NVO u svrhu ličnog bogaćenja – Radoslav Marjanovic, a treći Andrija Čupkovic, kasirka večitog zamenika Vesić Gorana”, kaže Savićeva i dodaje da bi ovaj “trio fantastikus trebalo bi da kombinacijom gluposti, primitivizma i pretnji zaustavi proces razotkrivanja svega što je večiti zamenik Vesić Goran uradio i nameravao da uradi Beogradu i Beograđanima.”

“Teško da će to uspeti ovom trilingu. Zna to i večiti zamenik. Trazio je i od drugih da se oglase. Niko nije hteo. Možda ga se zbog sukoba sa osnivačima Srpske napredne stranke odrekao i prvorođeni. Osnivači SNS-a su večitom zameniku Vesić Goranu poručili da je najveći lopov. Građani mu to poručuju sa protesta koji mu se dešavaju ispred nosa. I tako, dok branioci lika i dela večitog zamenika sve više liče na one žene u Brusu koje su doveli na skup podrške lokalnom seksualnom manijaku koji se krije iza stranke i funkcije predsednika opštine ili sa svih strana skupljene batinaše pod kapuljačama koji u Grockoj brane čoveka koji je organizovao pokušaj spaljivanja novinara Jovanovića i dobacuju da imaju jos šibica, večitom zameniku Vesić Goranu ostalo je samo da čeka svoj red za ostavku i razrešenje”, zaključuje pomoćnica predsednika opštine Stari grad.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR