BASTAĆ: Demontiranjem parking-tabli počela demontaža sistema

0
706
FOTO: Starogradski.com

Predsednik opštine Stari grad Marko Bastać danas u saopštenju tvrdi da su stanovnici Beograda taoci “bahate, nekompetentne i korumpirane vlasti”, koju predvode gradonačelnik  zvani Fikus 2.0 i “večiti zamenik”.

“Poslednji u nizu suludih projekata ovog dvojca sa kormilarom”, koji direktno utiče na pad kvaliteta života na Starom gradu, jeste uvođenje ljubičaste parking zone, ukazuje Bastać.

ODBORNICI SLUŠAJU ŠEFOVE, A NE GRAĐANE! Beograd ipak više nema Zadarsku ulicu

“Dosta je. Nečete više maltretirati Starograđane. Tokom vikenda skinuli smo sve table koje označavaju takozvanu ljubičastu zonu”, naglasio je Bastać i predočio da sada, kada nema oznaka, “ne postoji ni obaveza građana” da plaćaju.

FOTO: Starogradski.com
FOTO: Starogradski.com

Prema objašnjenju Bastaća, table, sve sa šrafovima i maticama, istovarene su ispred gradskih institucija.

“Demontaža tabli sa oznakama ljubičaste parking zone početak je demontaže sistema koji zanemaruje interese građana”, predočio je Bastać. On je najavio da su odluke gradskog parlamenta, ćiji rad bojkotuju slobodni odbornici, potpisnici Sporazuma sa narodom, od sada za njih nevažeće.

DOGAĐAJ ZA TRUDNICE I MAME: Put do uspešnog roditeljstva

“Tražićemo načine da opstruišemo njihovu primenu i tako zaštitimo interese Beograđana. To je naša obaveza prema slobodi koju nam otimate, to je naša obaveza prema demokratiji koju uništavate”, poručio je Bastać.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR