Da li se tako daje primer građanima? SNS Stari grad duguje 150.000!

0
275
Ilustracija, spomenik Knezu Mihailu; FOTO;: Wikimedia Commons

Svaki čovek koji živi u stambenoj zgradi ima nekoliko obaveza – da održava prostor čistim, da ne baca smeće kroz prozor, da ne krši kućni red, kao i da plaća troškove održavanja, u koje spadaju liftovi, čistači/ce, kao i još nekoliko drugih stvari.

A, ako je suditi po izjavi koju je za Opozicionar.rs dao jedan stanovnik Starog grada, stranka koja vlada Srbijom upravo ovo poslednje ne radi…

“Opštinski odbor SNS Stari grad koji se nalazi na adresi Trg Republike 3 u Beogradu, po pravilu pred izbore dovlači svoje pristalice od kojih mnogi pitaju gde se nalazi Trg Republike. I pored takvih „starogradskih“ glasača, nisu uspeli da osvoje vlast na opštini, ali su uspeli da raskopaju pola Starog grada, ostave stanare gotovo bez parkinga u prvoj zoni, Obilićev Venac i prolaz Čika Ljubinom učine gotovo nemogućom misijom za pešake, i uopšte otežaju život u centru svima koji ih nisu hteli”, kaže za Opozicionar.rs stanar zgrade u kojoj se nalaze prostorije SNS.

Ilustracija, spomenik Knezu Mihailu; FOTO;: Wikimedia Commons
Ilustracija, spomenik Knezu Mihailu; FOTO;: Wikimedia Commons

“Kakav odnos imaju prema Starom gradu i građanima i firmama sa kojima dele životni prostor, može da se vidi u zgradi u kojoj imaju 165 kvadrata stranačkih prostorija, sa sigurno najboljom adresom na prostoru Srbije, i iz koje se stepeništem silazi direktno do spomenika Knezu Mihailu”, navodi isti izvor.

On ističe da SNS Stari grad već više od godinu i po dana odbija da plaća zajedničke troškove održavanja zgrade pa im je dug sada već preko 150 hiljada dinara.

“Nakon izbijanja ingerencija iz ruku Poslovnog prostora Stari grad koja je izdvajala sredstva za odrżavanje zgrade i prelaska nadležnosti na grad, para za bilo kakvo održavanje pogađate…nema! Isključivanja struje, a uzročno sa tim i nestašice vode kao i pokvareni liftovi, postali su svakodnevica jedne od najekskluzivnijih zgrada u prestonici, jer oni koji donose zakone o održavanju zgrada ne žele da ih poštuju niti primenjuju, a ponajmanje da učestvuju u zajedničkim troškovima”, dodaje ovaj građanin.

Naravno, s obzirom na prirodu portala čiju smo vest preneli, moraćemo malo bolje da istražimo ovu temu u narednim danima, kada ćemo vam se javiti sa novim informacijama.

(Starogradski.com/Opozicionar.rs)

OSTAVI ODGOVOR