Deo Starog grada danas bez vode

0
37

JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”obaveštava Starograđane da je u toku rekonstrukcija vodovodne mreže u Ulici Visokog Stevana, između Ulica Kapetan Mišine i Dubrovačke.

Ekipe ovog preduzeća izvode radove na postavljanju duktilne cevi, koji će će trajati do početka juna ove godine. Zbog ovih radova danas, u utorak 15. maja, bez vode će ostati Starograđani u Visokog Stevana, Kapetan Mišinoj, Knićaninovoj, Dubrovačkoj i okolnim ulicama, i to od 8 do 17 sati.  Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je autocisterna, a za dodatne informacije, kao i u slučaju kvara, možete pozvati Kontakt centar JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”, na telefon 3606-606, ili putem veb portala www.bvk.rs.

Takođe, JKP „EPS Distribucija” je najavila da će sutra bez električne energije ostati tokom prepodnevnih sati, u periodu od 10 do 11 časova, Terazije 3 do 5, kao i sugrađanina Obilićevom vencu, od brojeva 6 do 10 F/8, od 9 do14 sati.

U slučaju kvara, kao i za sve dodatne informacije u vezi sa električnom energijom, Starograđani se mogu obratiti Informativnom centru „EPS Distribucije” na telefon 395-7777 ili putem imejla: info.centar@edb.rs

OSTAVI ODGOVOR