Eko-štand opštine Stari grad na Festivalu ulične umetnosti rEKOnstrukcija 8. i 9. septembra

0
67
FOTO: Promo

Gradska opština Stari grad predstaviće posetiocima Festivala ulične umetnosti “rEKOnstrukcija” brojne ekološke akcije koje kontinuirano organizuje. Svi građani koji na štand opštine donesu stare i istrošene sijalice, baterije i plastične čepove za reciklažu na poklon će dobiti štedljive sijalice, kese za reciklažu, majice i kese za izmet kućnih ljubimaca. Štand opštine biće otvoren oba festivalska dana od 13 do 19 časova.

GRAĐANI BESNI: “Ništa nije očišćeno, već se gradonačelnik samo slikao” (FOTO)

Festival ulične umetnosti “Rekonstrukcija” ove godine se održava 8. i 9. septembra u jednoj od najinspirativnijih street art lokacija u gradu – nekadašnjoj zgradi “Beobanke” na Zelenom vencu. Umetnički kolektiv „Street Smart” i projektantski biro „Stattwerk“, koji je vlasnik zgrade, u okviru manifestacije organizuju oslikavanje murala uživo, dizajnerski i ekološki market, kreativne radionice za decu i odrasle, kao i di-džej program. Tema ovogodišnjeg festivala je “Gradska oaza”, a ulaz i svi sadržaji biće besplatni.

KO VOLI NEK IZVOLI: Drugi gastro-enološki festival u Skadarliji

Uspavanog beogradskog džina, zgradu nekadašnje “Beobanke”, oslikavaće uživo neki od najboljih uličnih umetnika i umetnica aktivnih na domaćoj sceni: Nikola Mihajlović, Jana Danilović, TKV… Muzički matine počinje u nedelju, 9. septembra, od 19 časova.

OSTAVI ODGOVOR