GG “Šta radite bre – Marko Bastać” počela kampanju: BIĆEMO MEGAFON SVIH GRAĐANA (FOTO)

0
153
FOTO: Promo

 

Grupa građana “Šta radite bre – Marko Bastać” počela je danas i zvanično kampanju za predstojeće gradske izbore u Beogradu, otvaranjem improvizovanog izbornog štaba u Knez Mihailovoj ulici. Okupljenim novinarima i građanima u ime svoje odborničke grupe obratio se Marko Bastać, aktuelni predsednik opštine Stari grad.

„MISTERIJA VRABAC”: Gde je odleteo simbol Beograda!?

“Beogradska politička elita je odlučila da ostane u prošloj godini. Pogledajte more satova koje su kao novogodišnje ukrase razapeli iznad naših glava. Oni i dalje stoje, bez obzira što će za neki dan februar. Stoje i opominju sve nas da je krajnje vreme da počnemo da ih pitamo “šta radite bre”. Šta radite sa našim novcem, šta radite sa našim ulicama, zašto popločavate i tamo gde to nema nikakvog smisla? Šta radite bre na Slaviji, šta radite u Vinči, šta radite u Savamali” rekao je Marko Bastać.

FOTO: Promo
FOTO: Promo

On je naglasio da je lista “Šta radite bre” nastala iz zaprepašćenosti načinom na koji aktuelne političke elite žele da upravljaju našim gradom, našim novcem i našim životima.

PRIVREMENO UKIDANJE POJEDNINIH STAJALIŠTA: Dvojka i tramvaj 11 će se kretati izmenjenim trasama

“Znamo probleme građana, pitali smo ih, sa njima razgovarali. Zajedno sa stručnjacima iz svih oblasti definisali smo i rešenja za probleme. Ta rešenja su naš plan za Beograd. Treba da vratimo veru građanima da mogu da utiču na odluke koje se tiču njihovih života. Mi ćemo biti njihov megafon”, poručio je Bastać.

FOTO: Promo
FOTO: Promo

Otvaranju izbornog štaba “na otvorenom”, na najprometnijem gradskom šetalištu, koji će biti otvoren za građane svakoga dana do datuma izbora 4. marta, prisustvovali su i kandidati za odbornike “Šta radite bre – Marko Bastać”, među kojima i doktor ekonomskih nauka Đorđe Lajšić, profesor fizike Jasminko Hadžisalihović, rukometaš Nedeljko Jovanović, dugogodišnji diplomata i ambasador Milisav Paić, LGBT aktivista Predrag Azdejković i penzionerka Milica Vulić, saopšteno je iz grupe građana.

(Starogradski.com)

OSTAVI ODGOVOR